Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
REGI, V KLUBU JISTĚ NĚKDO OSTATNÍ OBSLOUŹÍ, TY SE ŠETŘI..Smajlík

DĚVČATA, DOBROU NOC..
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsem nepokoušela počítač. Ono je nutné mít hlavu dolu, aby plyn mohl stoupat v oku nahoru . To u PC nejde. Dnes je Petra celý den v práci, mají přžezčasy. Je probém si sice trochu ohřát hjídlo, ale pomalu jsem zvládla amoletu ze zbylých brambor,teda jednu a plátky salámu, zeleninu a přelité rozšlehanými vejci.Nerada nechávám věciá zkazit a dítko nějak nakoupilo hodně uzenin, Nádobí nechám, uvidím zda bude dobrá konstalace hvězd a Petra večer umyje.
Ráda bych došla do klubu seniorů, příští týden mám mít službu v kuchyňce a vím, že to ještě nepůjde. I kdybyh již na oko viděla, na dálku je každá čočka jinačí a ještě nosti v ruce kávy a vína i čaje, něšjak snad vyměníme.
Obrázek uživatelky
profil
včera bylo hezky, dnes pršelo, uź přestává..Smajlík

dnes nevařím, máme guláš od včera..Smajlík budeme doma, bude asi gaučink..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera jsme byli ve vedlejší vesnici na Masopustu. Nepršelo, tak to bylo i s procházkou. Moc lidí nebylo, ale přesto bylo na co koukat. Byla živá hudba, masky byly vtipné a i něco na zub jsme si koupili.
Regi, buď opatrná a vydrž nic nedělat, jak ti doporučují lékaři, aby se oko srovnalo. Dcera to zvládne i když zkraje se ledacos nepovede.
Přeji dobrou noc.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Alči, já jsem dřív víc pletla, taky vyšívala a bavilo mě i drhání. Na vyšívání už nemám šikovné ruce ani tak dobré oči, pletení moje ruce taky už moc nezvládají, drhání - vázání uzlíků bych snad ještě zvládla, ale už si to moc nepamatuji, musela bych opět podle návodu. Šití, to už jen drobnosti a opravy, ušít kalhoty, halenku nebo bundu bych už asi nezvládla. Takže zůstalo háčkování, to beru jako zábavu i cvičení na ruce, ale taky háčkuji jen hračky a různé drobnosti, žádné oblečení.
Dneska bylo moc hezky, jako na jaře, byla jsem odpoledne venku s Rebíškem skoro 2 hodiny a ještě se tomu lumpíkovi nechtělo domů. Ale není to moc dobře, že je tak pěkně, aby nezačaly rašit a kvést stromy. Jenže počasí neporučíme.
Přeji pěkný zbytek večera.
Obrázek uživatelky
profil
JARU, já jsem dříve FILI a Andělce pletla na panenky, ale háček mi do ruky nepasuje, hlavně podle návodů nic moc nezvládám.. já nejraději pletu,je to většinou pokus omyl, tak to potom vypářu a pletu znovu, kdyź to není ono.. takźe ruce se zabaví, ale výsledky nic moc..Smajlík ted´ si pletu svetr na příští zimuSmajlík snad to do podzimu uštrikuji.. zatím jsem nepárala, pletu jen hladce, obrace.. źádné vzorečkySmajlíkale tak řadu dvě a poloźím to..
REGI, DCERA SI ČASEM ZVYKNE, ŹE TVOŘÍ PRO PARTNERA..a bude se snaźit, je to pro ni novéSmajlík

děvčata, pěknou neděli přeji..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, zařekla jsemse že nebudu nic zvedat a u mytí nádobí si nejsem jistá, protože se musí plyn vstříknutý do oka pomalu zvedat do výšky oka a tam napravit sítnici, trvá to 14 dni. Pak už bych měla vidět lépe a do 3 týdnů celkově by se mělo srovnat celé oko. Dopoledne jsem asistovala dceři při vaření, ale rozdčílila se, že ji pomahám při zavazování massa. Ve dvou to jde lépe, Chtěla jsem aby upekla něco protože tu měla hocha. Zvítězil perník a ona to nechala v troubě šla si prát tašku. Kdybych to nehlídala a nevyndala, bylo by spálené. Čokoládu na vrch neee, ale pravila jsem před hochem, že je zbytek v ledničce, tak vyndal a dodal čokoládu na vaření, přidal tam mléko a cukr,společně jsme to rozpustili, Petra nalila na hotový perník a hned bylo jedlejší. Ona není ten typ, co by něco děla pro někoho a vydržela dotáhnout až do konce. Pak mi říká, že ji nevěřím. Mne samotné by vadilo, že maso zkazí, moučník spálí a ještě když tu měla kluka. On ji upekl dort a bábovku, bylo to chutné.
Obrázek uživatelky
profil
zajíček a kuřátko a ten už tolik nekritizoval.
Obrázek uživatelky
profil
Alči, to jde docela rychle, když mám silnou vlnu a není to nic složitého. Jeden už mám hotový a mně se docela líbí, muž když ho viděl, tak prohlásil, co že je to za ušatý hrnec, neberu ho vážně, obvykle všechny moje výrobky dost drsně zkritizuje, ale dětem se to líbí a to je hlavní. Dcera říkala, že si vždy z té hromady, co jsem jim naháčkovala zvířátka a různé drobnosti, něco vyberou a hlavně Veru s tím spí a nosí si to do školky. A to, že se jim to líbí, je pro mně dostatečné zadostiučinění. Myslím, že jsem tady psala, že jsem dělala velikonoční věneček na pověšení se zajíčkem a dala jsem je dceři, jeden jsem dělala pro ni a ten druhý jsem pověsila doma, ale muž pořád bručel, že je to oběšený zajíc a je to hrozné, tak jsem to dala Veru a ten druhý prý zabral Maty.
Tohle ho tolik rozčilovalo, z Kreativního ráje mi tehdy poslali návod zadarmo
https://www.kreativniraj.cz/e-shop/navody/navod-velikonocni-venecek-se-zajickem-10000521
Já jsem pak uháčkovala jiný, kde jsou kytičky a malý
Obrázek uživatelky
profil
JARU,ty jsi šikovná...Smajlíkděti budou mít radostSmajlík
dobrou noc vám přeji...Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles