Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Proč atesité něvěří v Boha, ale kartářkám a léčite

Založila: AnnaAda

Proč "ateisté" nevěří nebo nechtějí přijmout Boha (tak jak ho chápou křesťané ), protože je to např. "blábol", přežitek, neexistuje atd, ale kartářkám a léčitelům věří???
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To máš pravdu přežívají a jako by neuměli nic jiného než si jen stěžovat a nadávat na vše kolem.
Doba není jednoduchá, ale kdy byla, vždycky je na všem něco co vadí jedněm nebo druhým a není až, tak úplně v pohodě, ale Já to beru tak, že to tak asi má být nemá smysl se v tom hrabat a přemýšlet proč zrovna Já. Protože proto, protože to tak je. Asi se mám poučit, má mně to naučit něčemu. No jsem na to zvědavá.
Jsou takzvaní energetičtí upíři, kdy na Tebe hodí deku těch svých problémů a starostí a když nejsi dost imunní proti nim, tak Tě to dost vysaje. A oni se jakoby toho zbaví nebo si trochu uleví, ale tobě to přitíží.
Měla jsem s tím, už co do činění a už si na to dávám pozor.
To je právě ono najít si na tom špatném i to dobré to pozitivní.
Obrázek uživatelky
profil
Jsou lidi, kteří žijou a jsou lidi, kteří přežívají..A stejně tak jsou lidi, z kterých máš fajn pocit, cítíš z nich optimismus a lidi, co z tebe jen energii jen tahají.
Je dobrý i na špatných věcech najít něco dobrýho
Obrázek uživatelky
profil
Tak to Já nevím opravdu netuším, jak to ti lidé vlastně mají a abych pravdu řekla je mně to celkem šumák.
Víš každý máme svoje starosti i radosti a musíme to řešit a zaobírat se tím, protože právě ty starosti nikdo za nás nevyřeší. Jen my sami. A je na každém z nás jak se s tím poperem. Někdo se pomodlí a popláče si, jiný si zajde do kostela nebo do přírody do lesa být chvíli sám bez lidí. A je dobré se taky někomu svěřit třeba dobré kamarádce, ten kdo ji má, tak to je za 10 psychiatrů. Protože mít se komu vypovídat nebo ho vyslechnout ze svých stesků a trápení bez toho, že mně bude někdo sekýrovat, tak to každý neumí.
Ono to naslouchání si jeden druhému se jaksi vytratilo.
Mám tu v sousedství paní o 2 roky starší jak Já. Občas jsme si postěžovaly jedna druhé, ale ona je teď tak negativní a nadává na všecko a na všecky a je i sprostá, že už tam k ní ani nechodím.
Nejde vše vidět jen černě, musí být i nějaké pozitivum, mít trochu radost i ze života.
Obrázek uživatelky
profil
Je to tak jak říkáš, nic se nedá vnutit, natož víra. Jen si nemyslím, že AnnaAda, položila dobře otázku, protože to asi není tak, že "ateisté" nevěří v Boha a kartářkám a léčitelům jo......k léčitelům a kartářkách chodí nejen nevěřící, ale i věřící a myslím, že tam chodí tehdy, když neví "kudy kam", proto, že chtějí nějakou POMOC.
Obrázek uživatelky
profil
Tak my jsme věřící rodina už od staříčků asi od nepaměti. A Já jako děcko ještě školou povinné musela povinně chodit do kostela a po vyučování jít do náboženství naštěstí jen do 4. třídy pak jsem tam už nešla. I moje dcery chodily, ale taky jen krátce. To se nedá nanutit buď to chce nebo nechce a Já jsem holky nenutila.
Obrázek uživatelky
profil
Tenhle názor se mi líbí, třeba mě k víře nikdo nevedl, rodiče jsou ateisti a i tak jsem se o to celkem zajímala, přečetla jsem si bibli apod. Na škole jsem na pokoji měla půlku holek věřících, půlku nevěřících a když se 8 bab dohaduje jestli je Bůh nebo není...řeknu Vám - celkem zajímavé diskuze. Valaska má pravdu - člověk by se měl něčím řídit, ať věřící nebo nevěřící, a chovat se tak, aby se sám za sebe nemusel stydět a mohl se komukoli zpříma podívat do očí...
Obrázek uživatelky
profil
Já věřící jsem věřím v boha, ale to neznamená že jsem fanatik a něco někomu nutím v tom to není.
Nechodím ani pravidelně do kostela dokonce jsem tam nebyla už hodně dlouho o tom to totiž není, že MUSÍM zákonitě každou neděli a ve svátek být v kostele a odříkávat co farář káže to určitě né.
Je důležité mít víru v sobě a tak nějak se tím podvědomě řídit. Neubližovat, nekrást, nelhat, vážit si rodičů atd...ale tím nemyslím nic, že ten co nevěří toto nedělá.......to je každého věc v co chce věřit nebo nechce
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík mám podobné zážitky a zkušenost.
Obrázek uživatelky
profil
Nedělám rozdíly mezi lidma, co věří a co nevěří, beru je podle toho, jací jsou a jak se chovají. Neberu nikomu jeho víru, ať si každý věří v co chce....
Ale co jsem měla ve svém okolí v dětství věřící sousedy...dost mi "víru" znechutili.....kradli, kde se dalo a v neděli šli do kostela a asi si párkrát odříkali Otčenáš a bylo jim odpuštěno? Myslíte, že je to pro věřícího jednodušší? Nevěřící se s tím musí poprat sám, když "zhřeší"? Výčitky a tak?
Nebo veškeré války v dějinách lidstva, vždyť ty jsou taky vesměs jen kvůli náboženství...
Obrázek uživatelky
profil
Jo, jo, i to se stává a patří to k "věci".
Já jsem níže jenom chtěla říct, že ať tropíme sebevětší hlouposti v tom životě neznamená to, že je to konečná a už se z toho nikdy nevyhrabeme. Smajlík
Jenom to každému trvá různě dlouho. Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles