8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Koupě nového sporáku

Založila: Fialína

Po 26 letech mi dosloužil věrný kombinovaný sporák značky Mora(nahoře plynové plotýnky, trouba elektrická). Poradíte, jaký si pořídit?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
obloukem se hlavně vyhni takovým těm "značkám-neznačkám" stylu goddess atp. důvěřuj prověřenému - mora, gorenje,.... prostě firmám, které sporáky už "nějaký ten pátek" dělají. je jasné, že když si koupíš nějaký sporák, který má zatím dvacet lidí v republice, tak asi moc negativních názorů neuslyšíš, ale možná se pak budeš nehezky divit třeba za rok apod. hlavně u těch ne příliš známých značek je někdy fakt docela problém se servisem, reklamacemi atp.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám Moru 4 roky, mám tedy vestavnou troubu a varnou desku - sklokeramiku, ale jsem moc spokojená. A to cukroví je z toho opravdu báječné, ale chce to víc plechů, jinak se nestíhá Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Doufám, že je značka Mora ještě stále česká Smajlík
Už se moc těším na rychlé pečení cukroví, když se dá v horkovzdušné péct víc plechů najednou, půjde to rychle od ruky, a bez připálených kousků Smajlík (stará trouba peče víc uprostřed).
Obrázek uživatelky
profil
Já doporučuju opět Moru, je to prověřená značka, dobře servisovaná a náhradní díly seženeš i za spoustu let. Jinak horkovzdušná trouba je výborná, upeče se v ní rychleji než v normální elektrické a navíc můžeš péct více plechů najednou.
Obrázek uživatelky
profil
Úplně stejnou vadu měla kamarádka, naštěstí ještě v záruce, výměnu si musela po dlouhých tahanicích vybojovat.
Obrázek uživatelky
profil
tohle jsem taky řešila a koupila si indukční, mé nadšení těsně po záruce vystřídalo zklamání - neopravitelná vada na řídící a ovládací jednotce!!!Koupila jsem tedy novou desku sklokeramickou - není tak rychlá, ale zatím jsem spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkMám u sporáku přípojku na plyn, tak zase musím mít plotýnky plynové. Vůbec nevím, jaké jsou výhody horkovzdušné trouby.... Upeče pěkně do zlatova? A co cukroví? Vůbec se v tom nevyznám, spotřebiče měním jen tehdy, až úplně doslouží. Jaké značce se mám vyhnout obloukem?
Obrázek uživatelky
profil
Jestli jsi mladá tak jedině indukční dá se sehnat levněji a nemá to chybu je to rychlé a nejlevnější provoz,mám jen vařič a jsem ohromně spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
dva roky gorenje - sklokeramiku a jsem moc spokojená. hlavně proto, že trouba má mnoho funkcí včetně horkovzdušné trouby a sklokeramika se zahřívá mnohem rychleji než klasické plotýnky. pokud chceš znovu kombinaci s plynem, tak doporučuji zainvestovat a koupit nějaký dražší od známější prověřené značky. jinak teď už vychází na dost rozumný peníz i vestavné spotřebiče, které jsou zvlášť - zvlášť "plotýnky", zvlášť trouba. a je to podle mě lepší, protože když se ti rozbije jedno, nepřijdeš o troubu i plotýnky najednou...navíc to nemusíš mít nutně hned u sebe, takže si můžeš v klídku překopat kuchyń dle svých potřeb a nejlepšího řešení (co se třeba místa týče apod) Smajlík a hlavně pokud kupuješ oboje najednou, tak je většinou akce a máš to ještě levnější Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles