8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

…je libo „čaj o páté“…no prostě jen pokec o čemkol

Založila: manibabi

…Touto diskuzí bych si přála zde umožnit prostor ženám,které si chtějí jen tak popovídat-no prostě o všem …třeba-co se dnes vařilo,nebo co vyvedly děcka…o starostech aj radostech,co nás zajímá…třeba..
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
bych chtěla umýt okna v přízemí (v patře už mám) a když to stihnu, budu spokojená. A dál uvidím podle času a nálady. Ono se to nezdá, ale těch 20 dnů sletí jak nic. Ještě musím dořešit dárkySmajlík

Holky, mějte se fajn, já běžím do té pekárny.

Obrázek uživatelky
profil
všechny Vás zdravím a přeji dobrý vstup do nového pracovního týdne.
Magdi, užij si volna, ať se Ti práce daří a stihneš všechno, co potřebuješ.
Včera jsem na Tebe myslela, záběr ve zprávách byl zrovna od Vás, ze Křtin a ukazovali, jak prší a namrzá to. U nás se zatím předpověď ledovky nesplnila, večer začalo hodně pršet, měla jsem strach, co to přes noc udělá, ale je tam +2 a už neprší, tak snad to tak i vydrží a už teplota neklesne. Já teď poběžím do pekárny pro pečivo, tak ještě cestu vyzkouším.

Aničko, máš pravdu, že člověk uklízí pořád, ale čas od času takové větší vygruntování neškodí a ony ty Vánoce tak nějak k tomu vybízejí, že?Smajlík Ale taky si z toho hlavu nedělám. Mám snahu a co stihnu, stihnu. Co ne... tak udělám někdy jindy... zatím jsem stihla odmrazit a vyčistit ledničku, to bylo důležité, jsem spokojená. Potravinové skříňky v kuchyni mám taky uklízené, udělala jsem si u toho inventuru, co mám a nemám doma. A stejně tak ve špajzce.
Tento týden mají být +++ teploty,
Obrázek uživatelky
profil
tak u nás to je podobné, když byly holky malé, tak měly čokoládový adventní kalendář od babiček nebo ze školky, tak jsem nic nevyráběla. Teď až jsou slečny, tak jim už několik posledních let buď vyrábím sama nebo koupím - jako ten letošní - je perníkový, ale holkám se líbí a také jim chutná.

Včera i dnes tady byla mlha hustá, že by se dala krájet .... když jsem se vracela od mamky, tak venku padalo něco mezi deštěm a sněhem. Myslím, že do rána z toho bude pěkná ledovice, jak hlásí. Dávejte pozor, ať nepřijdete k úrazu. Já mám zítra dovču, tak vylezu jen do obchodu a jinak si budu vymýšlet nějakou smysluplnou práci doma.
Obrázek uživatelky
profil
přeji pohodovou adventní neděliSmajlík
Venku máme stále pod nulou a tak to bílé co tu napadlo na včerejšek stále drží. Navíc tu fičí vítr, tak nehrozí, že bych vylézala. Jen potřebuji načančat oknaSmajlík a dát svícínek Smajlík
Zatím vařím, dopoledne jsem upekla litou buchtu a žádné chutě do něco dělat mě nepřepadlySmajlík
Aničko, ať Ti to v práci utíkáSmajlík Máš pravdu člověk uklízí celoročně a u nás není ani žádná větší spotřeba jídla.
Obrázek uživatelky
profil
...tak vás tu pěkně všechny zas vítám))SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
...zase jsem měla pauzu v PC...to je ta nová firma tady,každou chvíli jsme bez internetu...už mě to štveSmajlík,ale snad se to uklidní,až se tu usaděj))Smajlík
...tak a teď jdu na vás...já a okna...nestíhám-teď mě čekaj o volno,taky se na ně moc těším))SmajlíkSmajlík,cukroví se už u nás peče...ještě že máme tu maminku))SmajlíkSmajlík...ta vždy řekne,že toho moc dělat nebude a pak to máme ještě na jaře))Smajlíka proto já dělám až na poslední chvíli jen vosí hnízda,kokoskoule a plněné košíčky))Smajlík,no a co se úklidu týče,tak s tím si hlavu nedělám-uklízí se celý rok a žijem tu 3 dospělí,takže se z toho nestřílím))Smajlík...a advent je u nás čokoládovej,kupovanej,ale co nemám,tak Mikuláše,už jsme sehnali jen velké čokoládové čerty))...tak snad ještě někde seženu))Smajlík...a uhlí už mi kolega slíbil taky))SmajlíkDěvčátka,pečte,uklízejte,nakupujte a hlavně taky odpočívejte...mějte se móóócc fajn...pááápp-jdu makati))SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak dnes jsem se snažila být také raní práče a už v půl šesté lítala po prodejněSmajlík Jen ta cesta do práce byla trochu delší, museli jsme po hlavní, protože do rána napadlo takové to bílé a i když máme zimní gumy manžel nechtěl riskovat po vedlejší silnici. Sníh stále ještě drží je kolem nuly.
Pavlínko, jsem ráda že jsem Ti dala dobrý tipSmajlík a že jsi to pochopila, vím že neumím moc vysvětlovatSmajlík
Zdeničko, on i kupovaný adventní kalendář udělá radost, když je kupovaný s láskou.
Anička nakukuje vždy jen z práce, tak je možné, že má hodně práce a nedostává se jí čas nebo má dovču.
Tak děvčata přeji klidný prosinec a žádné maratony v úklidu a pečení. Vánoce jsou přeci svátky kliduSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
děvčata, pohrála jsem si s tím dvě hodiny. No nejsem pitomá?
Ale Vašík bude mít určitě radost. Dám jim to za chvíli.
Ještě jsem se nestihla ani nasnídat. Byla jsem v obchodě, teď jsem to dokončila a konečně si vypiju aspoň kafe.

Pak si musím rozmyslet, které činnosti budu dneska páchat.

Zdeni, Ty máš moc vnoučátek, to by ses uvázala... a taky se to prodraží samozřejmě. Však ty "drobnůstky" něco stály.

Obrázek uživatelky
profil
u nás jsme bez sněhu, sucho, -2°C.Smajlík
Pavli, Jarmilka ti dobře poradila a ty jsi to pěkně zvládla, kluci, obzvlášť Vašík bude mít radost. Já to vnukům také dám dneska, já mám sice kupované adventní kalendáře, ale pro tolik, bych to nezvládla, kromě toho to chtějí i ti největší, tak sedm.Smajlík
Anička tu už opravdu dlouho nenahlédla, doufám, že je v pořádku a nechytla nějaký bacil.Smajlík
Mějte pěknou sobotu a celý víkend.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jemu se to těžko vysvětluje, kolik dní ještě musí do Ježíška čekat, tak bude počítat na kalendářiSmajlík

Tak já běžím do toho obchodu.
Mějte se krásně, užijte si pohodový víkendSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji všem krásnou sobotu. Anička zase nikde?Smajlík už tu opravdu dlouho nebyla. Snad někde neumrzla.

Jaruško, děkuji Ti moc za tip. Právě, že jsem všechny ty čokoládky, džusíky, brumíky balila do takových balíčků ve tvaru buď pytlíčků nebo dárečků, jen jsem pořád přemýšlela, na co to zavěsím. A ramínko je super nápad.
Já jsem stejně praštěná. Když byly děcka malé, tak jsem nikdy nic nevyráběla. Většinou se sešly na Mikuláše až 3 adventní kalendáře, něco dostaly od babiček, něco ve školce, pak to ani nechtěly jíst.
No a letos se s tím drbu, nejsem pitomá?
Ale budou mít radost a určitě zbaští vše.
Ještě mi teď pochyběly dobroty na poslední dva dny. Jdu nakoupit něco k snídani a obědu, tak musím na to myslet a ještě něco přikoupit a dodělat to.
Každý rok dostávají adventní kalendář až na Mikuláše. Ale letos jim to dám dnes, ať opravdu začnou počítat už ode dneška. Honza už je velký, tomu je to fuk, ani pod stromek nic nechce, prý peníze, aby si mohl šetřit..
Ale Vašík se nemůže dočkat a

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles