Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Dneska sehnat práci je skoro nemožné

Založila: vankatova

Hledám už dva roky a nic pořádného sehnat nemohu, natož aby mě to bavilo. Jaké máte zkušenosti s hledáním práce vy?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
hledám druhý týden.Skončila mi mateřská.byla jsem na pohovoru v Lídlu a díky raději budu doma
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu je těžké sehnat práci.Od srpna 2008 do března 2009 jsem byla nemocná, mám vyhřezlou plotýnku. Od března 2009 do dnešního dne stále hledám práci , která je vhodná mému omezení. Jsem evidovaná na ÚP.,ale tam také nic není.Když si práci seženu ozvu se telefonicky nebo osobně, tak se vám ozvem, ale do kdy? Stále čekám a nic , nikdo se neozývá. je opravdu moc těžká doba co se týče hledání zaměstnání.
Obrázek uživatelky
profil
on ten problém je taky s dojížděním, takto já jezdím s manželem tam i zpět, jakmile budu odtud odkázaná na veřejnou dopravu, tak mohu skočit do rybníka.
Navíc mám asi 20 km osmdesátileté rodiče i barákem, žádná sranda.

Nebýt našich, tak jsem se sem před více než rokem určitě nestěhovala z Prahy...tam je metro lepší jak auto a práci, jakoukoliv - bych našla, byt tam mámeme 3+1.
Pokud odejdu v dubnu (99%), nechám si chvíli léto tady a u našich, tam je práce! a pak se vrátím do Prahy a na víkendy sem.
Dovolenou jsem neměla kolik let.
Obrázek uživatelky
profil
shledám, ale asi pomaloučku. Je fyzická osoba, ne podnik, ani s.r.o.,takže, insolvence nejde, jedině hnát to k soudu a u něj zabuší exekutor.

Nerada to dělám, ale asi je taková doba, co bych dělala bez manžela, neměla bych na dojíždění, o ostatním nemluvím, prostě bych do práce nechodila a dávno odešla, mohu ze dne na den.
On se mnou soucit má? Bere to už jako samozřejmost, já jen čekala, zda na jaře se to nezlepší a jak se bude propadat níž a níž, tak honem pryč, trpělivá jsem byla dost.

Manžel má cukrovku, sice je právník, ale řeč jak s kozou, hrozně ho pořád bolí nohy a že on není fňukálek. Ke všem se přemůže, ale já se bojím co zeptat.
Sice mi poradil, já taky neposlechnu...
No, prostě, ten onen podepsal, že do června složí 51.000, stejně je to na dvě věci, nicméně, soud mu to samozřejmě strhávat bude, mám novou spořitelnu....že? A on mi neplatí zdravotní, sociální, tam jsem si to vyřizovala, abych to jednou neplatila já.
Po novém místě pídím intezivně půl roku a marně.
Obrázek uživatelky
profil
Kdyby měla hledat práci ve svém oboru tak bych problém neměla,ale problém je v tom,že mám tři děti. A nechce se mi jeden víkend makat a druhý lítat po školeních a shánět body do registrace,abych mohla práci mít. Našla jsem si jinou.Udělala si vizážistický kurz a rozjela si podnikáníčko v kosmetickém poradenství. Spousty lidí se vrhá na obory jako jsou masáže,nehtářky,kosmetičky, ale stále je málo lidí v oborech kosmetického poradenství. Kosmetičky vám pleť ošetří,ale už neukáží jak se o ní máte starat sami doma. Tenhle obor je ještě neobsazen. Je sice sousty různých tzv. kosmetických poradců,ale vůbec neumí otypovat pleť a nastavit přesnou skladbu přípravků na domácí ošetření.

Pokud hledáte práci zkuste tento obor. Profesionální kosmetičtí poradci.
Obrázek uživatelky
profil
Nejhorší je, že člověk nemá nikde dovolání.
Vám, Roxano, dluží na mzdě a když to poženete k soudu, tak proti firmě určitě neuspějete i když jste v právu a pokud odejdete, tak je jasné, že peníze také neuvidíte. Chápu Vaši situaci a přesto, že neznám všechny okolnosti, myslím, že byste se už měla poohlížet po jiném místě. Nerada to říkám, ale s těmi dlužnými penězi se asi opravdu neshledáte (ne že bych Vám to přála, ale mám svou zkušenost), takže nemá cenu dál otálet.
Držím Vám pěsti!
Obrázek uživatelky
profil
zaměstnaná jsem,ale na jak dlouho ještě, to bude asi rychlé...Klidně půjdu dělat cokoliv, práce, ani těžké se nebojím, jenže když už, tak zedníka, soustružníka, pokrývače a to opravdu neumím.

Emilko, souhlasím, mému zaměstnavateli se tato doba tak líbí, že si pořídil záměrné druhé mimčo ke dvouletému a mně dluží na mzdě 130.000 a já pořád po troškách něco dostávám, jemu zabavit nebudou mít ani co, nejraděj bych prchla, ale kam? Manžel pořád 2 platy bude dlužit a dost! Takhle dluží 8 a manžel?..neopovídá a já mám strach odejít, je mi to blbé, ač jsem husa hus.
Ty peníze v životě nuvidím a to jsem se tam ještě nanosila věcí vč.kanc. potřeb z domova. V dobré víře firmu udržet. jenže - prostě kažsdý se musí válet smíchy, ale já jsem tak v pasti...Docela se mi to podepsalo na nervech.
Obrázek uživatelky
profil
Je problém sehnat práci - všude... A pokud ji seženete, tak většinou za min. mzdu... nebo si s vámi zaměstnavatel dělá co chceSmajlík Možná ještě tak velká města, ale jinak je to špatné. A z druhé strany chce dnes každý dělat managment a manuální práci nikdoSmajlík)
Obrázek uživatelky
profil
V médiích každý tvrdí, že se musí pomáhat zaměstnavatelům, protože jinak nemohou vytvářet nová pracovní místa.Já si myslím, že zaměstanavatelům se tahle doba náramě hodí.Vyrábějí s minimem lidí za minimální mzdy.A když by se někdo ozval, že se mu něco nelíbí, tak řeknou můžeš jít.Nemyslím si, že se hned tak něco změní.
Obrázek uživatelky
profil
My jsme se s přítelem vloni přestěhovali kvůli jeho práci k většímu městu a nakonec o ni přišel a půl roku jsme byli bez práce oba. Teď naštěstí už práci zase má. Ale pro mě s maturitou bez praxe je šance na vhodné místo prakticky nulová

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles