8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Co Vy a mensiny..?

Založila: Lciky

Zajimal by me Vas nazor na mensiny,pripadne situace do kterych jste se dostali.Dekuji
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
vpoho- připadá mi, že se tu jen chcete zastávat romské menšiny, ale jsou i jiné menšiny a ty řeší úplně jiné problémy, než např. to jestli pojedou na měsíc do Anglie za známými a zažádat si o azyl a pak zase zpátky do čech zažádat si o sociální dávky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jasně,že se o tom nepíše,to je totiž moc tenký led,Vpoho a k čemu vám ten odlišný názor je ??
A dík,že mě máte za kus dobytka.Já jen vycházím z mnohaletých zkušeností a vy se opravdu můžete realizovat v nějaké integrační instituci,pak třeba trochu procitnete.Dobrou.
Obrázek uživatelky
profil
nemyslím si že by dávky zneužívali jen nějaké národnostní menšiny..myslím,že zneužívá i spoustu jiných..Ale o tom se tolik nemluví.Zákony,možnosti,sankce..by měli být stejné pro všechny..bez rozdílu národnosti či barvy pleti.Stejné pro občany ČR.
Bohužel,já se setkala např. se situací tzv.rasismu naopak..ale o tom se nikde taky nepíše..:(
Obrázek uživatelky
profil
Podívejte, já si taky nemyslím, že nezneužívají dávky. Zneužívají. Ale ne všichni. A kdyby je jenom jeden nezneužíval, tak ani vy ani já nemáme právo mu předhazovat ty ostatní. Jenže to děláme. Už asi potřetí tady píšu: dívat se na ně jako na jednotlivce.
Uplatňovat na ně stejné sankce jako na nás. Ale dávat jim taky stejné možnosti. O tom, jestli je využijí, to je věc jiná.
Proto, že si tu jako jediná troufnu mít jiný názor, než je většina, tak ode mě nečekejte, že budu mít na všechno řešení. A ještě pokud možno hned.
To, o čem byly moje příspěvky, to je to, abyste zkusily být objektivní a nechovaly se jako stádo. Protože stádo je vždycky nejvíc slyšet a má největší podporu. Ale to neznamená, že má pravdu.
Dobrou noc.
Obrázek uživatelky
profil
Snížit dávky není žádné řešení,o to víc budou krást.U nás se vyplácejí dávky v místnosti Sazky,byla jsem si podat tiket v době výplat.Stála tam cikánka a dorazil mladý cikán,ona mu povídá,ty sis troufnul přijet autem až sem?? A on na to auto mi vzít nemůžou,potřebuju ho k podnikání,pak si oba nechali vyplatit slušnou výplatu a šli.To mi přišlo fakt hodně vtipné.A že se v tom,na co mají nárok vyznají daleko líp než bílí,to je fakt a ještě by mě zajímalo,z čeho se jim vypočítává důchod,když nedělají,že by z průměrné mzdy ve státě???.Jistě jsou mezi nimi vyjímky,pár jich znám,dokonce se zdravíme,ale to je mizivé procento a vesměs to jsou rodiny,které jsou ve městě už plno let a měli snahu se přizpůsobit,ale ti,co se sem dostali ze Slovenska,to je teda něco,ale těžko to posoudí někdo,kdo nežije s nimi nebo aspoň vedle nich.
Obrázek uživatelky
profil
Nic nefunguje 100%tně a na každého. I pár % je dobrý začátek. Nejsem naivní.

Ale jakpak to chcete řešit Vy? To by mě vážně zajímalo.

Pokud se nemýlím, s Vámi jsem diskutovala pouze o tom, že na každého 18.iletého fracka je třeba se dívat stejně. Ne jenom vyzdvihovat to, že ten, co přepadl tu Vaši stařenku, byl tmavý. Protože tu mou přepadl bílý.

Obrázek uživatelky
profil
Takže je budeme posílat do pecí jako v Německu? To myslíte vážně? Jenom proto, že je to cikán? A jak chcete přesvědčit bílého nemakačenka, aby pracoval? Vám to nepřipadá stejné???
Jenom proto, že jich je nepracujících víc, nás to neopravňuje házet je všechny do jednoho pytle. A to je přesně to, co 99% z nás dělá.

Mimochodem, ten nápad na Slovensku, že rodiče dětí, které nebudou chodit do školy, budou mít snížené dávky, ten byl dobrý. Co nějaké přípravky před školou? Nebo třeba i stipendia, pokud bude mít dítě prospěch. Rozhodně by to vyšlo levněji než sociální dávky v budoucnu. Protože málokterý VŠ bude na pracáku. Pokud mu ovšem někdo jako cikánovi dá práci, viďte?

A není to otázka jednoho roku. Ani deseti. Jak už jsem psala níže.

Váš argument, že bych to měla vzít za Kocába, je trošku mimo mísu, nemyslíte?




Obrázek uživatelky
profil
Smím se zeptat,jak lze cikána k čemukoliv přesvědčit,třeba aby se vzdělával,nebo aby pracoval atd.???Ty své příspěvky snad ani nemůžete myslet vážně.Pokud jo,tak jste to měla vzít za Kocába,aby byly vidět výsledky.
Obrázek uživatelky
profil
Ne, to rozhodně nebudem, o tom jsem taky nic nepsala.
Stejně jako to nebudeme tolerovat bílému 18iletému frackovi.
Jenže za to, že to právě tenhle udělal, opravdu nemůžou všichni 18.iletí tmavší..., stejně jako mě nebude nikdo házet do jednoho pytle třeba se Stodolovými.
Obrázek uživatelky
profil
století a vzdělání.
A ten důraz na vzdělání musí přijít od nás. Protože málokterá nevzdělaná matka k němu svoje dítě povede.
Takže se nám rozhodně vyplatí nějaká motivace a ta děcka do škol nahnat, rozhodně víc, než vyplácet jim dávky.
A přestat se na ně dívat kolektivně a začít vidět jednotlivce.
To Dežo kradl a je zmetek.
Ale Demeter za to fakt nemůže.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles