8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

ČESKÁ POŠTA

Založila: serusa

jak jse spokojeny s českou poštou,a jejími službami?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Nemám dobré zkušenosti. Např.objednávka, ani jedna výzva k vyzvednutí, po urgování balíku u dodavatele mi bylo sděleno, že se jim zásilka vrátila jako nevyzvednuta (bodejť by ne, když jsem o ní nevěděla). Dále v minulé twister soutěži dcera získala digitužku. Když nepřišla, napsala jsem společnosti, která toto zajišťovala. Prý odeslali, nic se jim nevrátilo, ale posílají druhou. Ta opět nepřišla a opět mi bylo sděleno, že ani druhá zásilka se nevrátila. A o kolika dalších věcech člověk vůbec neví.
Obrázek uživatelky
profil
Poslat balík do Prahy z Opavy na Prahu 3 - docela horor. 14 dní nedoručený, když reklamuji, musím zaplatit poplatek, který mi je vracen v případě, že se balík najde. Jinak si polatek nechává pošta.
Obrázek uživatelky
profil
Já mám velmi špatnou zkušenost. Ze zásady neházejí do schránky lístek o oznámění zásilky a tak si musím raději tak jednou za 14 dní volat, abych balík nepropásla.Jednou sem se zeptala na poště a tam mě bylo zděleno-- No u vás byl doma děda(tchán) A TAK JSME LÍSTEK ANI NEVYPISOVALI, MYSLELI JSME ,ŽE VÁM TO ŘEKNE. A KDYŽ JSEM OPONOVALA, ŽE MĚ NIC NEŘEKL, PROTOŽE odjel na chatu ještě dřív než jsem přišla z práce jen pokrčili rameny.
Obrázek uživatelky
profil
si nemůžu ztěžovat, mi chodí vše a snad se nic neztratilo nikdySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mně se kolikrát stalo,že jsem měla ve schránce balík doporučený,ale nic jsem nepodepisovala.A když třeba pošťačka něco přinese,já se zeptám,jestli chce podpis,tak řekne,že to tam podškrábne.Zajímalo by mě,kolik zásilek se takhle "ztratí" a nedostane se ke správnému adresátovi.A o tom,v jakém stavu někdy zásilka přijde radši ani nemluvím.
Obrázek uživatelky
profil
Já si nemůžu na poštu ztěžovat,bydlím na venkově a poštu z Prahy mám i druhý den.
Balíky mě nikdo neposílá,tak nevím.
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec ne.Na poště fronty,balíky nedoručují, házejí pouze oznámení.Stalo se nám několikrát a byli jsme doma. Hlavně ,že mají služby pěkně drahý.Když si něco objednávám přes internet, tak si nechám doručit s PPL.Zavolají ,že jedou ,kdy dorazí a můžete jim to i zaplatit.A taky se mi stalo, že jsem dostala oznámení o balíčcích,zapoměla jsem na to a šla jsem tam až za měsíc,tak mi řekli že to tam nemají ,že už to asi vrátili a když jsem se zeptala, zda by mi tedy mohli zjistit odkud to bylo poslaný,tak řekly, že na poště nic nebylo.Prostě si to nechali,poznají výherní balíčky,když je to zdarma.
Obrázek uživatelky
profil
o službách pošty radši ani nemluvit. Děs běs. Neochotné, protivné jsou ty dámy za přepážkou. Pokud nemusím tak tam nejdu. V podstatě už tam nechodím vůbec a pokud ano, tak si na to musím vymezit min. hodinu a obrnět se trpělivostí.
Obrázek uživatelky
profil
mě přišly vzorky teda měly přijít.obálka byla prázdná potrhaná.pošta je děs...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mi přišel poštou "jen"katalog koupelen a obálka byla pěkně načatá-nejspíš jsou holky na poště pěkně zvědavé!!!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles