Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Móda a péče o tělo

Obrázek pro téma Móda a péče o tělo

Jak na koláče v podpaží

Založila: galenka

V létě se dost potím a obtěžují mě koláče v podpaží. Hygienu dodržuji, používám antirespiranty,a le výsledek nic moc. Máte nějaké zkušenosti či doporučení?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Proti pocení je šalvěj - koupele
Obrázek uživatelky
profil
Jj, to je zvýšená nebo snížená funkce štítné žlázy,.. já mám myslím tu zvýšenou (no prostě beru Euthyrox),.. ale když jsem to vykládala doktorce, že mám s pocením problémy (vykládám jí to už asi 3 roky), tak mi řekla: studené ruce, teplé srdce,.. ale na tyto kecy se jí zhluboka můžu vys*at Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A co Eucerin z lékárny, nikdo jste nezkoušely? O Dricloru už jsem četla, ale snad obsahuje hliník, což teda není žádná výhra.
Obrázek uživatelky
profil
driclor je fakt super.
Ale pokud se opravdu hodně potíš, i v obličeji jako ivča tak se dej vyšetřit, tohle má sestřenka a zjistili jí že má něco se štítnou žlázou.
Obrázek uživatelky
profil
tak jako řeknu to asi takto: nevím, na kom testují ty antiperspiranty, ale já su vůči nim odolná Smajlík jinak,. jinak měla jsem Driclor,.. ten je dobrý,. ale mě nevyhovoval,.. podráždilo mi to kůži,.. teď mám něco od Vichy (nějaký krém),... a to si nemůžu vynacháválit,. Smajlík nemám z toho žádné alergické reakce,.. a fakt se nepotím v podpaží,.. jen na ruky jsem nic nenašla,.. zkoušela jsem dubovou kůru, ale ta je na 2 věci Smajlík a jen tak mezi náma podávejte někomu ruku, když ju máte spocenou Smajlík já ju většinou mám spocenou a k tomu ještě studenou,.. a ve 40°C je to vážně elita SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To já bych zase chtěla poradit,jak na pocení v obličeji.Já když se potím,tak jedině na hlavě,ve vlasech a v obličeji.Né že bych se nepotila i jinde,ale hlava je u mě na prvním místě a hned vypadám,jako bych právě vylezla ze sprchy.
Na podpaží jsou antiperspiranty,na nohy různý spreje nebo masti,ale co si dát na obličej,nebo do vlasů?
Kdo má stejný problém,nebo poradí.Pila jsem i šalvějový čaj a polykala šalvějové tablety,ale nic moc to nepomohlo.
Obrázek uživatelky
profil
Také mám dobrou zkušenost s Driclorem, zatím mi nic jiného nepomohlo. Je k sehnání v lékárně,kulička, myslím kolem 200,- Kč.
Určitě v něm nebude nic extra dobrého, ale mě stačilo se třeba týden obden máznout na noc a pak jsem týden měla klid. Je určitě trochu agresivnější, ale pomáhá! Nevím, jak by se tělo tvářilo na denní používání!
Obrázek uživatelky
profil
pokud pocení někoho trápí opravdu hodně, tak vážně lidé chválí ten driclor. ale pokud vím, je to také snad i něčím škodlivé - už si přesně nepamatuji co a jak jsem o tom četla.
Obrázek uživatelky
profil
vyzkoušela jsem různé spreje,tuhé i kuličkové deodoranty a buď nebyly účinné nebo jsem na ně měla alergii.Prozatím mi nejvíc vyhovuje Lady speed stick gel aloe.Pak mám v plánu vyzkoušet Dove hypoalergenní.A ten Driclor kolik stojí a v jaké je formě (kulička apod.)
Obrázek uživatelky
profil
Mě pomohl Driclor, v prodeji v lékárně
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles