8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

vzp

Založila: kattka20

prosím Vás co proplací vzp pojištovna?a jste u ní spokojení?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
http://www.vzp.cz/o-nas/aktuality/vzp-zjednodusila-system-prispevku-prida-i-na-pupecnikovou-krev-a-melanom
Obrázek uživatelky
profil
VZP vydala systém nových příspěvků pro pojištěnce

http://vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky/financni-prispevky/financni-prispevky-z-fondu-prevence
Obrázek uživatelky
profil
Co všechno musí lidé o sobě hlásit své zdravotní pojišťovně? Podotýkám, že se mi nejedná o osoby podnikající. Je jasné, že se musí hlásit změna jména, ale co dál? Existuje nějaká lhůta a případně sankce?

Tyto povinnosti, včetně lhůt a případných sankcí, stanovuje zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění, přičemž některé se týkají všech pojištěnců a další jsou stanoveny plátcům pojistného (zaměstnavatel, OSVČ atd.).

Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/otazky-tydne/431/co-musite-rict-pojistovne
Obrázek uživatelky
profil
O mimořádně výhodnou nabídku očkování proti rakovině děložního hrdla, kterou VZP nabízí svým klientkám už deset týdnů, projevilo do poloviny ledna zájem 2 186 dívek. Mimořádný očkovací program, ve kterém by pojištěnky VZP měly za kompletní nákup vakcíny zaplatit zhruba 180 korun, zatímco obvyklá prodejní cena přesahuje 5 tisíc korun, nadále pokračuje. Pro splnění podmínek programu by ovšem první dávka přípravku Cervarix měla být aplikována nejpozději do konce února.

http://www.vzp.cz/klienti/aktuality/o-vyhodne-ockovani-proti-rakovine-delozniho-hrdla-projevilo-u-vzp-zajem-uz-2-186-divek
Obrázek uživatelky
profil
vzp zvyšuje úhradu amalgámových plomb
VZP bude platit zubním lékařům více za základní amalgámové plomby, které jsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění. Stomatologové o navýšení plateb dlouhodobě usilují. Z dosavadních 220 korun zvýší VZP částku za jednu plombu na 242 korun. Navýšení bude platit zpětně od 1. 1. 2014.

Momentálně je VZP jedinou pojišťovnou, která zubním lékařům přislíbila zvýšení plateb.
Pro klienty VZP znamená nynější krok pojišťovny další posílení jistoty, že se u zubařů nesetkají s problémy. Stomatologové opakovaně hrozili, že pokud se částka za plomby nezvýší, přestanou je pacientům „na pojišťovnu“ dělat a budou od nich chtít peníze v hotovosti.
„Krok VZP vítáme jako velmi vstřícný. Jsme rádi, že VZP jako první vyslyšela naše argumenty o tom, že je platba za plombu podhodnocená,“ uvedl Pavel Chrz. Ten je prezidentem České stomatologické komory a rovněž stojí v čele sdružení Zubohrad, které zastupuje zubní lékaře při jednáních o o úhradách péče.
Obrázek uživatelky
profil
Nová Nová služba pro roztržité klienty VZP: SMS či e-mail je upozorní na dluh, aby se vyhnuli penále

více najdete na www.vzp.cz
Obrázek uživatelky
profil
VZP začíná zvát na preventivní prohlídky i ty lidi, kteří na ně zatím nechodili. Nestane se, že budou kvůli tomu zahlcené ordinace a bude se na všechno mnohem déle čekat?

K zahlcení ordinací by rozhodně dojít nemělo, protože projekt adresného zvaní na onkologickou prevenci neznamená jednorázové rozeslání zvacích dopisů. Pozvánku na preventivní vyšetření zaměřené na rakovinu prsu, děložního hrdla či tlustého střeva a konečníku dostanou ti pojištěnci, kteří mají vzhledem k věku na tyto prohlídky nárok, ale nechodí na ně. Na mamografii a screening rakoviny děložního hrdla chodí jen asi 45 % klientek VZP, na vyšetření kvůli rakovině střev a konečníku dokonce jen necelých 10 % klientů. V průběhu 12 měsíců roku 2014 tak bude postupně osloveno 1,2 mil. pojištěnců VZP, což představuje 20 %.

Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/otazky-tydne/429/preventivni-prohlidky-zahlceni-ordinaci
Obrázek uživatelky
profil
Obtěžuje vás čekání na úřadech? Všeobecná zdravotní pojišťovna nabízí stále většímu počtu svých klientů možnost, jak se zbytečnému zdržení vyhnout. Od poloviny loňského roku začala zavádět na své pobočky systém, který pojištěncům umožní objednat se přes internet na přesný čas. V provozu je již 19 takových poboček, na dalších třiadvaceti bude internetové objednávání zprovozněno v příštích šesti měsících. Žádná jiná zdravotní pojišťovna nenabízí stejnou službu ve srovnatelném rozsahu.

Více zde: http://www.vzp.cz/klienti/aktuality/o-objednavani-pres-internet-maji-klienti-vzp-zajem-letos-pribude-23-pobocek
Obrázek uživatelky
profil
Sebamed a MAM ve VZP výbavičce i v roce 2014

Slevu 25% na výrobky značky Sebamed můžete uplatnit v síti drogerii dm po celé České republice. Více o výrobcích Baby Sebamed a slevové akci najdete na http://vzpvybavicka.cz/cz/5-partneri/43-sebamed.html

Do VZP výbavičky vkládáme pro rok 2014 i kuponek, který nabízí slevu na produkty MAM ve výši 25%. Kuponek muzete uplatnit v siti drogerii dm.

Více informací najdete zde:

http://vzpvybavicka.cz/cz/5-partneri/37-mam.html
Obrázek uživatelky
profil
volala jsem své dentální hygienistce a bohužel mne ted nemůže vzít,VZP ted 2 měsíce hradí pacientům dentální hygienu,tak má nával,jsem jinde,tak počkám,až bude mít čas,ale třeba se to někomu z vás sejde
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles