Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Snubní prsteny

Založila: Mooniquee

Ahoj, má někde zkušenosti s prstýnky od pana Kouřila http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubni-prsteny-katalog/ ?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem měla nedůvěru v nákup snubních prstýnků přes eshop. Ale nakonec nižší cena a také možnost si je prohlídnout osobně vyhrála. Vybírali jsme na eshopu VVDiamonds. Nabízí velký výběr a velmi vstřícný přístup ke klientovi.
Obrázek uživatelky
profil
Eshop se mi nezdá, ale neznám jej, takže osobní zkušenost s ním přidat nemohu, ale doporučuju objednávat takhle drahé položky spíše z ověřených Ezopů, které i na první pohled by měly upoutat jakousi „úrovní“. My jsme třeba na základě spousty doporučení na netu (jakože fakt skoro každý druhý o tom psal) šli vybírat na stránku www.prsteny.cz a už na první pohled bylo vidět, že je to slušný eshop, přeci jen ta grafika dost napoví. Nicméně pomůže i to, pokud mají uvedené nějaké kamenné prodejny a pokud by byla nějaká poblíž, tak je nejlepší prstýnky objednat tam a jet si je vyzvednout osobně, protože zaprvé budete mít jistotu, že vás nepodvedou, zadruhé nebudete třeba zklamaná, že prstýnky jsou ve skutečnosti jiné než jste chtěla a hlavně si je budete moci vyzkoušet a v případě, že nebudou sedět vám je upraví, aniž byste je musela složitě posílat zpět poštou ;)
Obrázek uživatelky
profil
No až teď jsem se zamyslela nad dotazem, zda si jdeme koupit prstýnky větší. děkuji za dotaz, to mě ani nenapadlo řešit. Ale co mám prsten od svých 18. let, tak mi pořád sedí, ano stávaly se dny, kdy mi byl volný, ale to už přešlo:D Rozšiřují se vám prsty, když děláte za PC? Jako když píšete všemi 10 prsty, protože mně se to zatím nestalo, ale myslím, že na stránce www.prsteny.cz jsem viděla, že v sekci otázky a odpovědi, měli uvedeno, že rozšíří prstýnky. Je podle mě i lepší si dát u výrobce rozšířit.
Obrázek uživatelky
profil
Vypadají docela hezky a ceny jsou fajn. Má srdcovka jsou však Rýdl, miluju jeho prstýnky Smajlík Smajlík Už dávno jsem si řekla, že když se budu vdávat, tak chci jeho prsteny - bílé zlato nejlépe (asi se bude chtít i potencionální manžel vyjádřit Smajlík ) Ale nedá mi nemrknou taky na tvuj výběr ;)
Obrázek uživatelky
profil
Holky, kupujete si prstýnky úplně přesně nebo o něco volnější nebo o něco těsnější? Já totiž mám problém zrovna takovou velikost prstu, že je buď hodně nacpaný nebo volnější, nevím, co s tím.
Obrázek uživatelky
profil
od toho pána skúsenost nemam ale kamaratka sa pred casom vydavala a prstene si kupovali cez eshop http://www.ok-snubniprsteny.cz/ velkost prstena si zistily v kamennom obchode niekde v meste a pak uz rovbno cez e-shop kupily prstene a su spokojny.cena aj doprava super.
Obrázek uživatelky
profil
http://www.beremese.cz/forum/svatebni-prsteny/mate-zkusenost-se-snubnimi-prsteny-od-zlatnika-kourila/?page=6

precti si diskuzi na beremese...

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles