Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Rybí tuk(pro děti)

Založila: juryna

Prosím,má někdo zkušenosti s rybím tukem v kapslích-pro děti?Zajímalo by mne,jestli to opravdu funguje.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
A vitamín D, který je v rybím tuku obsažen dostávají i kojenci, jako prevenci křivice.
Obrázek uživatelky
profil
Weendy, to opravdu nechápu, proč by se měl někdo u mě doma přiotrávit potravinovými doplňky. Pokud vím, tak z nich bere taťka občas hořčík a brácha občas vitamíny na vlasy. Já si v době chřipkové epidemie dám céčko a vypláchnu nos Vincentkou když mám křeče, tak si vezmu hořčík. Myslím, že na otravu to není.
Zato znám případy kdy lidem selhaly ledviny kvůli "čínským bylinkám" na hubnutí.
A jestli sis pozorně přečelůa minulý příspěvek, tak píšu, že zodpovědný rodič by dítěti víc než jeden preparát nedal. Rozhodně nejsem žádný dealer farmaceutické firmy a nadmě rné užívání potravinových doplňků. které narozdíl od léčiv, nemusejí procházet klinickým testováním nepropaguju.
Obrázek uživatelky
profil
Weendy i farmaceutičtí laboranti se o bylinách učí a dokážoou dokonce rozeznat jednotlivé směsi, když jim je nasypeš do dlaní. Smajlík

Magistrů se ptát nemusím, o lékových interakcích jsem už taky slyšela, ale rozhodně to není tak, že by přesně 3 tablety zákonitě musely se sebou interferovat a škodit. prostě se jenom zvyšuje pravděpodobnost interakce. Navíc děti rozumných rodičů dostávají maximálně jeden potravinový doplněk. A představa, že když si zaliju býlí, tak dělám pro své zdraví vše prospěšné, zatím co, když spolknu bylinný extrakt v tabletě, tak su škodím mi připadá opravdu divná.
Obrázek uživatelky
profil
koupila jsem malý takový zžvýkací a i voní po žvýkačce, nevím moc mi nevadí vitámíny v tabletách, jsem ráda, že jsem je objevila,http://www.lekarna.cz/liftea-rybi-tuk-omega-3-pastilky-s-ovocnou-prichuti-30ks/#utm_source=zbozi.cz
Obrázek uživatelky
profil
Fibráty a statiny jsou léky na cholesterol, ať si nemusíš hledat slovník. Smajlík
Já se taky nehodlám hádat, ale přírodní látky jsou taky látky chemické, ne?
A představa, že něco, co je jen přírodní neuškodí, zatímco cokoliv, co prošlo farmaceutickým průmyslem musí zákonitě uškodit,je podle mě zcela scestná.
Obrázek uživatelky
profil
Weendy, jasně, ale ládovat se chemickými statiny, nebo fibráty?

No, a jen tak mimochodem si nedokážu představit, že by malé dítě jedlo škeble, nebo chobotnice.
Když už jsme u toho, tak škeble z konzervy nebudou o nic méně chemické, než kapsle s rybím tukem a čerstvé jsou zase rizikové z hygienických důvodů.
Nikdy jsme nebyla příznivce toho, aby se do dětí valily umělé vitamíny a potravinové doplńky, ale rybí tuk má z těch všech aspoň nějaký smysl. Vitaminu D máme v zimě málo a omega 3 mají řadu příznivých účinků.
Obrázek uživatelky
profil
tak to jsem si z radostí přečetla a moc děkuji.Hned zajdu synovi do lékárny koupit.Tak držte palce ať ho to sklidní a má výkony ve škole.
Obrázek uživatelky
profil
kapsli morske ryby v ruznych formach nekolikrat behem tydne
Obrázek uživatelky
profil
zkoušela jsem dětem dát vzorek hvězdíci,nechutnal jim,málem se pozvraceliSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Weendy, ne každý zvýšený cholesterol se musí léčit léky. Pro určité rozmezí jsou doporučována dietní a režimová opatření. Zvýšený příjem omega 3 mastných kyselin v potravinových doplňcích k tomu jistě patří. A pak ty léky na cholesterol nejsou bez rizika nežádoucích účinků.
Samozřejmě pestrá strava je nenahraditelná, ale ruku na srdce, kolik ryb člověk týdně zkonzumuje a kolik jich snědí těti?

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles