MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

porodné

Založila: rhance

Co říkáte na snížení až zrušení porodného?Nebo taky státních podpor ve spoření atd?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
třeba aby byla mateřská a rodičovský příspěvek podle toho, kolik ten člověk vydělává a kolik zaplatil nebo platí daně. To mi přijde spravedlivější. Proč každýmu stejně?
Obrázek uživatelky
profil
a co navrhuješ???
Obrázek uživatelky
profil
mluvíš mi přímo z duše.Né že bych byla rasista, ale utlačování jsme my "bílí" a ne cikáni. Ti mají takové výhody že to snad ani není pravda. My chodíme do práce a odvádíme státu daně a cikán se narodí a už má invalidní důchod a žije s našich daní a oni do státní kasy nic nedají jen berou!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
přesně tak
Obrázek uživatelky
profil
to,že si postěžuješ tady,to je tak všechno,co s tím můžeš udělat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak já třeba když jsem otěhotněla tak jsem s porodným počítala. Je to první investice do miminka, při prvním dítěti nám porodné hodně pomohlo, koupili jsme za to plenky a zbytek výbavičky. Teď sice spoustu věcí mám schovaných,ale něco se stejně koupit musí.
Jsem už od srpna doma bez peněz tak si nemůžu dovolit moc nakupovat, na rozdíl od cikánů nemám nárok na žádný dávky a teď nám ještě vezmou porodný. Cikánům to ale vynahradí jinde.
Obrázek uživatelky
profil
není úplně fér,že peníze majetek mají rozhodovat o tom,jestli bude mít žena dítě...90% žen po dítěti aspoŃ touží.Zvyšuje se u nás počet neplodných párů,ale je to tím,že stoupá věk potencionálních rodičů...snaží se zabezpčit a do určitého zázemí přivést dítě,ale pak to nejde.A naše spoluobčany,kteří žijí ze sociálních dávek to nezstaví.Co mě trochu mrzí,že o takových věcech rozhodují často muži,jen žena ví co je mateřská láska a držet ten malý uzlíček v náruči
Obrázek uživatelky
profil
čekáme mimi na 2.1.2011, bude to duhé naše dítě, odevšad však slyším, a%t to zvládnem ještě letos kvůli porodnému. My jsme si jej ale nepořizovali kvůli porodného, už mě to kolikrát až uráží, že je mi to stále předhazováno. Já stát nechci ždímat. Maminky, co kdysi nedostaly žádné porodné a šly po půl roce do práce, copak ony stávkují? Pokud dítě chci, tak si jej pořídím bez vedlejších úmyslů. a parazitování na soc.dávkách, které jsou placeny z daní poplatníků. Vy jste rádi, že z vašich daní jdou peníze na soc. slabé, kteří je pak naházejí do automatů? Já toto zažila, dělala jsem v nonstopu. A byly to i matky s malými dětmi (měli jich kolem sebe dost moc), člověk je ani vyhodit nemohl, bo by je diskriminovalSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
cikáni dostanou dávky vždycky, ať zruší porodné nebo ne, doplatíme na to zase jen my. Ano dřív porodné nebylo, ale bylo kvalitnější oblečení a věci, které vydržely několik generací a předávali se. Dneska když něco koupím tak je to levné a za chvíli se to rozpadne a na drahý věci nemám. Pokud bych se řídila názorem když na dítě nemám tak si ho nepořizuju tak by děti nebyly téměř žádné. Můžeme bohužel si zanadávat a postěžovat a to je všechno. Když jednou porodné zavedli tak ho měli nechat. Ale potřebovali někde ušetřit a bohužel to odnesou ti chudí, kteří se nemohou bránit a musí držet hubu.
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s Marpou.
když na dítě nemám, tak si ho nepořizuju? Pardon, ale v době až bude můj plat jakžtakž solidní, tak už pořízení dítěte bude biologicky nemožné.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles