MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Odtok plodové vody

Založila: bizonka

Chci se Vás zeptat, jely jste hned po odtoku plodové vody do porodnice? Nechce se mi tam strašit moc dlouho před samotným porodem.Díky z rady:-)
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
u každé je to jiné, já před porody cvičila a docela dost. Vedla jsem cvičení pro dětičky, pro maminky a dětičky a pak jsem cvičila ještě doma cviky před porodem. Porody jsem měla rychlé, nejsem střižená a skoro bez bolesti.Obě děti měly skoro 4, kg a měřily jedna 52cm a druhá 51 cm a já před porody vážila 50 a u druhé 52 kg. Ale moje mamča rodila skoro celý den mě i bratra.
Obrázek uživatelky
profil
Bolestí se nebojím, ale hlavně, abychom to stihliSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
také mám 2 děti, ani jednou mi voda sama nepraskla. Až na porodním sále ji proráželi a měli pravdu v tom, že když ji prasknou, bolesti se zvětší. To měli strašlivou pravdu!
Obrázek uživatelky
profil
Mám dvě těti a ani jednou mě plodová voda neodtekla, vždy mi jí píchli až v porodnici a pak to šlo fofrem. Druhé dítě jsem porodila na vyšetřovně jen se sestříčkou, byl to fofrSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děkuju za rady, zatím mě to čeká, tak se pak hned vydáme, ale právě jsem se dozvěděla, že budou v mém termínu u nás v porodnici malovat a do Trutnova to máme skoro hodinu autem, tak na mě mysleteSmajlík jak tohle dopadne to nevím.
Obrázek uživatelky
profil
jsem porodila do 5 minut po odtoku vody. A to dokonce sestra při posledním dítěti při vyšetření říkala, že to bude trvat ještě pár hodin, a z pár hodin se stalo pár krátkých minutek.
Obrázek uživatelky
profil
v noci vstala a "žuch". Volali jsme taťku, ten musel pěšky do garáže a hned pak jel pro mě. Pak jsme jeli do porodnice, bylo to 13 km, takže hned, ale hodinka to byla. Byli jsme tam o půlnoci a syn se narodil až v poledne, ale neotvírala jsem se, většinou to je rychlejší. Jo, mám jednoho syna, při dalších to je prý rychlejší. Já nechtěla strašit naopak doma a chtěla jsem mít jistotu, že se nic nestane. Ale ustlali mi na porodním stole Smajlík, čekali, že to bude dřív. Ale pokud voda už odtekla, možná je už mimčo na světě Smajlík, nebo se ptáš preventivně? Mým kamarádkám voda neodtekla, nejdřív přišly bolesti, je to u každého jiné.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjsem jela hned.U každého je to jiné.Záleží po kolikaté rodíš,jak daleko je porodnice atd.Mě praskla voda ve čtvrt na dvě,kolem třetí jsem byla v porodnici a před pul sedmou už byl malej na světě.a to mě strašili,že budu rodit celej den,jelikož muj první syn se narodil po 13hodinách císařem.Držím palce,at to máš co nejdřív za sebou.SmajlíkSmajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles