MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Miluju děti, které v půl roce stály, mluvily a poč

Založila: Grei

Taky to znáte?Včera nás navštívila rodina a neodpustili si poznámku, jak to, že malá ještě v půl roce nesedí, že ta jejich už stála...Nemluvě o tom, že jsem za exota už jen proto, že v půl roce stále.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
je ji 4 a půl. Šikovná je jak na co, po mě nemá být šikovná, já jsem levá na všechno a po manželovi bude asi na sport, už lyžuje, jezdí na kole a tak. To jí zřejmě půjde dobře, naopak jí moc nejde kreslení, donedávna kreslila jen sluníčka, teď začala kreslit i něco jiného, ale nic moc to není. Ale nemůže umět všechno, pro mě je důležitý že je šikovná aspoň na něco a docela dobře i mluví, akorát r a ř jí nejde, ale na to má ještě čas.
Obrázek uživatelky
profil
to je fakt hrozné...ale tak hlavní je, že je šikovná a v pohodě. Ty ji znáš líp, jak doktorka. Kolik jí vlastně je?
Obrázek uživatelky
profil
doktorku bych změnila ráda, ale máme tu jen jednu a autem nejezdím,abych někam dojížděla. Jinak si na ní ale stěžovat ani nemůžu tak snad to bude dobrý a nebudu nikde lítat s druhým prckem.
Obrázek uživatelky
profil
tak to je hrozný, ale asi bych změnila doktorku. Bůh ví, co si vymyslí dál...
Obrázek uživatelky
profil
magnetickou rezonanci malá podstoupila v deseti měsících, a ten červíček tam přeci jen hlodal, co kdyby bylo něco špatně. Teď už beru doktory hodně s rezervou,ale nechtěla jsem něco zanedbat. My holt máme tabulkovou doktorku, každý jiný kdo se na malou podívá říká, že je úplně normální, menší hlavu sice má,ale je celkově dlouhá a drobná, proto nemůže mít hlavu jak starosta. Pro mě je rozhodující jak se vyvíjí a co umí, ne jak velkou má hlavu.
Obrázek uživatelky
profil
když jsi to všechno věděla, proč jsi proboha nechala dceru takové věci podstupovat? Proč jsi nepřešla k něokmu jinému, tuhle doktorku bych tedy hned vyměnila. Vždyť nemá vůbec citlivý přístup, jne tabulky - co to řeší???Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ještě tě můžu uklidnit, že takhle praštěný nejsou jen příbuzný a kamarádi, ale i doktoři. Naše doktorka se řídí tabulkama, takže dítě musí v roce umět sedm slov a míry mít taky podle tabulek. Naše malá je drobná od narození a má menší obvod hlavy a proto je při spodní čáře grafu a tak jsme museli absolvovat magnetickou rezonanci v narkoze, rentgen hlavy, genetické vyšetření, kontroly na neurologii a tak, aby nám nakonec všichni řekli že je malá v pořádku, což jsem jako matka, která s ní tráví 24 hodin denně dávno věděla.
Obrázek uživatelky
profil
Děkuju Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je spíše výjimka.Má nejstarší dcera měla necelých 7 měsíců,když začínala chodit kolem zdi a nábytku.V necelých 9 měsících už chodila sama,v 11 měs.mi utekla po schodech.Další dcera a syn se pustily před 11 měsícem a nejmladší dcera dělala,předpisově vše podle knihy.Vůbec bych si nevšímala připomínek kamarádky,jsou k ničemu.Pokud je dítě v pořádku,tak začne,až bude na to připraveno.Každé dítě je jiné,jakož i dospělí.Kojila jsem nejdéle tu nejml.-5 měsíců.Déle jsem nemohla.Přeji spoustu krásných společných zážitků a méně blbců kolem sebe.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já jsem malou nekojila vůbec, protože se nechytla. Ale věřím tomu, že druhý dítě kojit budu, už mám více zkušeností. Rok a třičtvrtě mi nepřipadá moc, je to každýho věc, i když čtyřleté dítě, které vyžaduje prso venku na procházce už je divný.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles