Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Čtete svým dětem pohádky?

Založila: EsterLi

Díváte se s nimi na pohádky? Jakou máte nejraději? A vám vaši rodiče četli pohádky?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Zatím jen prohlížíme obrázkové knížky.......
Obrázek uživatelky
profil
taky poslouchame harryho pottera na cd! je to bezvadne, poslouchame s dcerou casto. ona si u toho maluje, ja uklízím a podobně. Smajlíkkdyz byla malinka, poslouchali jsme včelí medvídky, rumcajse, makövou panenku...
Obrázek uživatelky
profil
syn si oblíbil asi v pěti letech Staré pověsti české, namluvené Rudolfem Hrušínským. Tak dlouho je poslouchal, až je celé odvyprávěl sám.

Pokud jde o to čtení, vzpomínám si na veselou příhodu: Syn byl u babičky a chtěl, aby mu četla pohádku. Babička mu vyprávěla z hlavy, ale on chtěl číst. Mamka tam měla zrovna knížečku, kterou jí někdo vrazil na ulici v rámci prevence AIDS. Malá bílá knížečka a na ní nápis AIDS. Syn byl maličký, vzal knížečku a řekl: "Tady máš pohádky". Tak si mamka vymyslela pohádku, kterou jako četla. Druhý den jsem přijela já a ode mne chtěl také číst pohádku ze stejné knížečky. I já si vymyslela svou pohádku. Syn se pak zamyslel a řekl: "Hm, taková malá knížečka a tolik dlouhých pohádek se do ní vleze." Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A posloucháte Vy rádi na CD mluvené slovo? Já si třeba ráda poslechnu ještě i dneska nějakou pohádku. Teď poslouchám Harryho Pottra. Přečetla jsem si všechny díly a dostala jsem teď od kamarádky všechny načtené na CD. Poslouchá se to moc dobře.
A náš Honzík taky hrozně rád poslouchá pohádky a Hurvínka na CD.
Obrázek uživatelky
profil
četla jsem jim každý den,ale mi rodiče nečetli.Když přišla na návštěvu má babička, tak vnučkám zpívala, protože já to neumím.Vždycky se mě ptala s čím mi může pomoct a tak jsem chtěla ať zpívá.
Obrázek uživatelky
profil
Dceři jsem četla na střídačku s manželem a babičkou, bez pohádky by neusnula. Syn vůbec pohádky nechtěl, spíš báje a pověsti, také vyprávění o zvířatech.
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem četla svým dětem před spaním. Milovali Robinsona a Bílého tesáka. Až budu mít vnouče, možná zase budu číst - uvidíme. Ale byly to fajn časy!!!
Obrázek uživatelky
profil
Čtu klukům pohádky nebo je vyprávím. Hlavně před spaním zhasneme a vyprávím bez knížky, aby se jim líp usínalo. Taky se snažím ke každým vánocům a narozeninám nadělit klukům knížku. Chodíme spolu i do knihovny a vybíráme spolu.
Na DVD se s nimi taky ráda podívám. Třeba v neděli odpoledne, když jsme se starším sami, taťku máme v práci a bráška spí, tak si vybereme nějakou pohádku a pustíme si ji spolu. Třeba u toho hrajeme pexeso nebo si kluk kreslí a já si píšu svoje dopisy. Beru to jako báječnou pohodu.
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem vychovávána tak, že ke každým Vánocům jsme dostaly se sestrou knihu. Četly jsme hodně a než jsme začaly číst samy, četla nám mamka pohádky na dobrou noc. Synovi jsem taky četla každý večer. Sestra svým dětem četla také, připadalo nám to jako samozřejmost.
Obrázek uživatelky
profil
čítávala jsem, nejvíc si oblíbili Staré řecké báje,teď si prohlížím leporela s vnučkou

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles