Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Zdravé hubnutí.

Založila: Potopa

Co se týče diet, tak už jsem vyzkoušela opravdu hodně věcí. Dělená strava u mě sice zabírá ale musela bych jí držet asi do smrti. Máte nějaké tipy na doplnky stravy atp. Děkuji za vaše zkušenosti.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Podle mne je nejlepší na hubnutí pohyb a já k tomu pila i různé koktejly na hubnutí a proteinové nápoje a pomohlo mi to.
Obrázek uživatelky
profil
Na základě diagnostiky organismu mě výživová poradkyně sestavila hubnoucí plán, tak aby fungoval.
Obrázek uživatelky
profil
Já si je našla na www.svet-zdravi.cz,dočetla jsem se o konzultaci ohledně základní diagnostiky organismu. To mě zaujalo a objednala jsem se k nim.
Obrázek uživatelky
profil
Zhubla jsem 8 kilogramů a váhu si držím, do světa zdraví chodím na konzultaci když potřebuji.
Obrázek uživatelky
profil
Taky mě na začátku jejich služby nepřišly zrovna nejlevnější, ale já se prostě rozhodla a šla do toho a nelituji. Zkuste se třeba poptat na splátky.
Obrázek uživatelky
profil
Se světem zdraví mám taky dobré zkušenosti, byla jsem v 3 měsíčním programu, zhubla jsem kmé spokojenosti.Spoustu jsem se naučila, upravila jsem si stravovací návyky a životosprávu. Jsem velmi spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
Já si už nevěděla sama se sebou rady. Moje váha byla jako na houpačce.Nedařilo se mě po zhubnutí si ji dlouho udržet. Potřebovala jsem odbornou pomoc. Byl mě doporučen Svět zdraví. Docházím tam druhým měsícem a jsem maximálně spokojená.
Obrázek uživatelky
profil
zdravé hubnutí bohužel je hodně o výdrži... když bys začala jíst jak jsi jedla předtím a přestala se hýbat jako předtím než jsi začala s dietou tak se ti zákonitě váha vrátí a ještě naroste a to i kdybys brala jakékoliv doplnky stravy. vlastni zkušenost.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj,

zkoušela jsem také mnoho diet ale nikdy mi to dlouho nevydrželo a vše jsem opět nabrala zpět. Až mě kamarádky manžel (cvičitel jogy) navedl na úplnou změnu životního stylu a změnu kompletního jídelníčku. Začala jsem aktivně sportovat a jídlo si vážit... Nyní to už dělat nemusím (mám to v oku) a hodně mi i pomohly i ovocné a zeleninové šťávy..Dělám v odšťavňovači https://www.hptonery.eu/cz-detail-901827539-g21-gourmet.html ten je opravdu ideální a jdou odšťavnit i bylinky (kopřivy atd)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles