Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

šípky

Založila: krčma

jak konzumujete červený šípek?sušit? poraďte kdy sklízet ?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Já na čaj trhám na konci září, nebo začátku října. Potom začnou měkknout a to už je neberu. Pro zajímavost, suším šípky pro činčilu, oni je milují.Na marmeládu je jich strašná potřeba, ale protože jí miluji, jezdím si jí kupovat do Německa.
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkDíky za rady.Smajlíkuž je suším na čaj.Bude dobrý v zimě Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
po přejetí mrazem šípky změknou a zvýrazní se jejich specifická sladká chuť
pak se špatně suší do aranžmá, protože změkly, stávají se vrásčité a nejsou hezky lesklé

takže záleží, jestli k jídlu Smajlík nebo ozdobě Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dádi máš pravdu, ale týká se to hlavně výroby marmelády nebo protlaku, na sušení je to jedno, musí být jen vyzrálé.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že šípky by sa mali zbierať až po prvom mraze, ale vraj to nie je pravda, tak neviem.
Ja som to tento rok ešte nestihla, ale chystám sa, lebo šípkový čaj mám rada.
Obrázek uživatelky
profil
tchyně je suší na čaj, sklízí je teď někdy, čaj je výborný, ale pozor, když má někdo nízký tlak, šípky snižují tlak.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem ze šípků před lety dělala marmeládu.Musí být očištěný od jadérek a změklý.Marmeláda byla dobrá.Dělala jsem ji jen jednou.Neměla jsem už šípky a do lesa to mám teď daleko.
Také j dobré je usušit a pak je použít na čaj,

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles