Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví a Diety

Obrázek pro téma Zdraví a Diety

Ocistna kura organismu

Založila: cudovluc

Mate nektera zkusenost s jarnim ci jinym ocistnym pustem, ocistnou kurou? jak jste se citily behem a po? Doporucite ostatnim neco overeneho? Jake mate zkusenosti dobre i spatne?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem to pila poctivě asi 3 - 4 dny zatím viditelný výsledek žádný, taky jsem nepokračovala dál. No uvidím, to musí být trochu delší ta kůra.
Obrázek uživatelky
profil
přeji všemSmajlík
Tak tu sedím a slídím všude možně, až mě to zaválo i sem. Před nějakým časem jsem narazila na očistnou kůru pitím odvaru z bobkového listu. Nezkoušela jste to některá??
Obrázek uživatelky
profil
boli mne hlava, asi odhazuju kofein;-)
Obrázek uživatelky
profil
dekuji za prispeveo. mas pravdu, koprivy nejsou. alespon bude duvod cisteni zopakovat treba za mesic
Obrázek uživatelky
profil
Přidat ovoce i zeleninu. Pít zelený čaj Já si ho osladím a ochutím nepiju ho hořký a každý den ho vypiju 2 litry. Omezovat se v jídle je podle mně zbytečné, ale odlehčit trochu jídelníček neškodí. Jinak i toto http://www.docsimon.cz/zbozi/herbalex-bylinne-detoxikacni-naplasti-2-1 je dobré a tady jsou bylinky http://www.lekarna.cz/vyrobce/herbata/#utm_source=sklik&utm_medium=cpc ty taky u Tebe asi koupíš v lékárně nebo ve specializovaném obchodě. Na kopřivy je ještě brzo ty ještě nebudou nikde jedině sušené v lékárně koupíš. Tak ať se Ti daří.
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem dnes zacala. bez kafe bylo rano trochu divny. piju caje, vymackala jsem si pomerancivou stavu a na vlci hlad jsem si uz dvakrat dala jablko. jo a rano vlaznou vodu s citronem misto te kavy. porad se pozoruju jestli nekde uz bude znat ten vylucujici se odpadSmajlík ja vim, je to jeste kratka doba. jestli odpoledne prestane prset, pujdem se se synkem podivat po koprivach


Obrázek uživatelky
profil
dekuju moc! koprivy nevim jestli nekde sezenu, jablecny den/dny urcite stoji za zkousku.
Obrázek uživatelky
profil
o jablkovém půstu přemýšlím už delší dobu - ale já jsem osoba, která nemá výdrž - dietu držím poctivě od rána do večera a na noc slupnu nějakou sladkost.Smajlík
Snad se mi to s těmi jablíčky někdy podaříSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jablkový půst.


Jeden z nejlepších způsobů jak popohnat celkovou detoxikaci těla a začít ze zdravější výživou je jablkový půst. Nejde o půst v pravém smyslu slova, jíte při něm v neomezeném množství místo obvyklých pokrmů jen jablka.. Jablkový půst je výkonným nástrojem ke stimulaci detoxikačních procesů, a tím i k hubnutí. Není to ovšem jediná postačující složka k trvalému zhubnutí.
Jsou známy tři způsoby, jak lze jablečný půst zapojit do procesu hubnutí a znovuzískání celkového zdraví.
První je půst před zahájením zdravějšího stravování. Získáme tím jakýsi náskok na startu. Urychlí se likvidace odpadů, zlikviduje se přílišná touha po mlsání, kterou můžeme pociťovat coby důsledek chybných kombinací pokrmů v naší dosavadní stravě, potlačí nepřirozené sklony naší chuti k jídlu, časté u lidí s chronicky předrážděnou trávicí soustavou.
Druhým způsobem je jeden den jablečného půstu týdně již v době zdravého stravování. Tím výrazně pomůžeme organismu k velmi rychlému odbourání jakýchkoli škodlivých chemických látek v těle. Den týdně na jablkách je zároveň skvělým cvičením naší pevné vůle. Pomůže nám uniknout zakořeněným zvykům a zlozvykům, které nás činí nepozornými k sobě samým, ke způsobu jak se stravujeme, a jak žijeme.
Třetím uplatněním jablečného půstu je snadná první pomoc, kdykoli z nějakého důvodu ,, uklouzneme „ a zradíme principy zdravého stravování.Každému se může stát, že udělá chybu ve stravování, při kombinaci jídel, spořádá na oběd více než chce, nebo znečistí svůj organismus, když stráví večer v zakouřené místnosti.Jablečný půst rychle napraví následné trávicí poruchy, které by v opačném případě mohly vést k nadměrné chuti k jídlu. Díky jablkům se dostanete během jediného dne zpět na správnou cestu. Následující ráno se budete cítit skvěle.
Při půstu jezte jablka v neomezeném množství, musíte ale jíst celá jablka včetně slupky, jadérek a jádřince. Vše důkladně žvýkejte, ze sousta musíte dostat i poslední kapičku chuti. Odhazujte jen dřevnatou stopku. Jablka musíte jíst syrová. Klidně si chuť všelijak zpestřujte: žvýkejte je posypané skořicí nebo je rozmixujte / včetně slupky a jadřince / s vodou - dostanete skvělý ,, celojablečný „ nápoj. Dejte si jablka kdykoli dostanete hlad, v kteroukoli denní i noční dobu.
Délka prvního půstu závisí zcela na vás, na tom jak se cítíte při chroupání trochu nezvyklé, i když zdravé ovocné pochoutky. Jeden den až po tři dny. Tři dny je maximum, které si může dovolit každý zdravý člověk.
Budete-li zdravě jíst, zjistíte časem, že je výbornou léčbou a odpočinkem vynechat jednou týdně povinnou rutinu ,, tři nebo pět jídel denně „ a postit se jablky.
Velice vzácně se stává, že lidé snažící se o aktivní detoxikaci organismu jablečným půstem pocítí nepříjemné bolesti hlavy, jsou nepříjemně náladoví, nebo mají řídkou stolici. Znamená to, že vaše tělo se zbavuje jedů tak rychle, že procházíte očistnou krizí. Jsteli jedním z nich, buďte rádi. Způsobí vám sice krátkodobé nepříjemnosti, ale je dobrým znamením. Tělo se chápe příležitosti a odhazuje spoustu odpadů, jehož se musíte zbavit, chcete-li se navždy rozloučit s nadbytečným tukem, chcete-li žít na vyšším stupni celkového zdraví a vitality. Nejčastěji rozbolí hlava ty, kteří si zvykli pít několik šálků kávy denně. Tkáně odhazují do krve spousty uskladněného kofeinu najednou, chtějí se ho co nejrychleji zbavit a vyloučit jej z těla.
Nejspíš žádnou očistnou krizi nezažijete. Drtivá většina lidí detoxikuje bez jakýchkoli nepříjemných příznaků.
Jablečný půst je zcela dobrovolným doplňkem zdravého biogenního režimu.
Obrázek uživatelky
profil
Kopřivová kúra.

Čištění krve jako start do nového roku.

Pro naše babičky byla kopřiva univerzálním lékem, zkrášlujícím prostředkem a pomocníkem v zahrádce, zatímco my ji známe skoro jen jako obtížný plevel.Ale jednou ročně se kopřivě dostává přece jen obzvláštní cti.
Mnoho nemocí má původ ve ,, špatné krvi “, kterou je často možné poznat podle nezdravě vyhlížející a nečisté pokožky a v laboratoři podle vysokého obsahu cholesterolu, močoviny atd. Kúra pročištění krve kopřivami tady může vykonat mnoho dobrého.
Na jaře je dobré při ubývajícím Měsíci začít první čtrnáctidenní kúru kopřivovým čajem.Pak čtrnáct dní počkejte a při příštím ubývajícím Měsíci kúru opakujte. Protože je povzbuzeno vylučování ledvinami, je užitečné využit vědomosti o energetických ,, špičkách „ ve funkčních okruzích orgánů. Pokud možno pijte odpoledne mezi 15. a 19. hodinou , při ubývajícím Měsíci, co nejvíce kopřivového čaje / asi 2 litry, na to množství počítejte dvě plné polévkové lžíce kopřiv /.Je nutno pít i dostatek čisté vody, aby to, co kopřiva rozpustí mohlo být vyplaveno.
Kúru opakujte, a to tak dlouho, dokud se potíže nezmenší nebo nezmizí. Pro zdravého člověka stačí jako kúra dvakrát 14 dní při ubývajícím Měsíci.
Kúru pročišťování krve v zimě dělat nemusíte, ale tu a tam po těžkém jídle vypít šálek kopřivového čaje je dobrá věc.
Kopřivy sbírejte nejlépe také při ubývajícím měsíci.Používejte jen mladé lístky.Na jaře dáváme přednost čerstvým kopřivám před sušenými.
Stojí-li Měsíc právě ve znamení země / Panna, Býk, Kozoroh /, nasbírejte trochu víc než pro denní potřebu a sušte listy na zimu.
Mezi jarními divoce rostoucími bylinami hraje kopřiva prim, zejména co se týče jejího obsahu vitaminů. Salát ze 100 gr kopřiv obsahuje trojnásobek denní potřeby vitaminu C a podobné množství denní dávky vápníku a vitaminu A. Kryje z 25 procent naši denní dávku hořčíku a železa. Kopřiva nejen detoxikuje, nýbrž i dodává energii. Pkud ji konzumujeme s ostatními jarními bylinami, bohatými na chlorofyl, jako je pampeliška a česnek medvědí, podpoříme tím všechny tělesné procesy, které organismus na jaře potřebuje povzbudit. I každému zdravému člověku vyžene jarní bylinková kúra z těla jarní únavu.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles