Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

STAR DANCE 2018

Založila: piggi

Sledujete pořad SD? Co se Vám na něm líbí nebo nelíbí.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
byl opět krásný večer Star Dance. Krásné róby, pěkné výkony tancujících. Tak trochu jsme počítali s manželem, že vypadne Mišík, i když jsme mysleli, že bude mít podporu z mladší generace. Jeho partnerka byla smutná, ale co se dá dělat, postupně budou vypadávat všichni, až zůstane nejlepší pár. Velmi se mi líbí Jiří Dvořák a Svoboda.
Obrázek uživatelky
profil
Už se blíží další přenos,bude to jistě opět pastva pro oči,nejen krásné šaty,ale i výkony.
Obrázek uživatelky
profil
Třetí večer se mně nejvíce líbil Jiří Dvořák a Veronika Arichteva. Doufám, že Dvořák bude vítěz. Tančí opravdu skvěle. Michal Necpál a Veronika Aricht. byli senzační, hezky zatančený jive a ty kostýmy - prostě úžasní.
Jinak pobaví i Geňa a Pavla, ale tanec je tam slabší docela.
Že odešla Daniela Šink. mně nějak nevadí, na mně působila trvale přehráváním. Je celkem dobrá herečka, v muzikálech jistě má uplatnění.
Obrázek uživatelky
profil
Gondík,Gena , Dvořák a TOMICOVÁ JSOU nejlepší
Obrázek uživatelky
profil
Mně se též líbí Gondík
Obrázek uživatelky
profil
nevím, zda dotáhne do vítězství, ale mé sympatie má J. Dvořák
Obrázek uživatelky
profil
mě se líbí i Gondík,Tomicová byla dobrá v prvním kole ,ted měla namále
Obrázek uživatelky
profil
2. večer se mně moc líbil. Bylo milé vidět dřívější účastníky a vzpomínky se vynořily. Úžasný je Jiří Dvořák , ten mně hodně překvapil. Myslím, že je dost vyrovnaných párů, bude těžké rozhodování.Mám své tipy a držím jim palce. Líbí se i Pavla, bude mít jistě velkou podporu diváků. Obdivuji ji, jak je docela svižná ve své váze. Sympatie ztrácí u mně Daniela Šinkorová, dělá na mně dojem, že moc hraje a ty slzy - vůbec nevěřím,ona je suverénka. U poroty je vidět, že někomu víc přivírá oko - jiného setře. Je mě těch tančících i docela líto. Vím, že je to dřina.
Hudba a Dasha - to je perla.
Obrázek uživatelky
profil
Irča T1: To se vám nezdává, to tak je. To je zábavný pořad, a ne taneční soutěž. Porotci už jenom občas něco prohodí jako radu o propnutých špičkách či patách, ale vědí, že mají říct spíš něco vtipného a povzbudivého, aby nedradili soutěžící, jejichž vypadnutí by moc vadilo divákům.
alenasilha: Když si vzpomenu na Tomicovou a její přirozenost, s jakou rozkmitá svoje kila, moje nadváha mi nepřijde tak trapná.
Obrázek uživatelky
profil
nejvíc se mi líbila ,Pavla Tomicová

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles