Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava a koníčky

Obrázek pro téma Zábava a koníčky

STAR DANCE 2018

Založila: piggi

Sledujete pořad SD? Co se Vám na něm líbí nebo nelíbí.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Název
Text
 
Je třeba vyplnit název i text příspěvku.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Domnívám se, že Pavla nebude na 1. místě. Bylo by docela nefér.Předpokládám, že sms hlasují hlavně ženy, tak asi Jiří. Ale Veronika může být překvapením, mají pěkné choreografie a je na ně hezký pohled. Detaily nedovedu posoudit. Jiří je od počátku výborný, i když ho porota tak nehodnotí.
Obrázek uživatelky
profil
myslím že 1 místo bude mezi Pavlou aJiřím
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi Veronika Arichteva s partnerem.
Ale nejvíce fandím p. Dvořákovi. Působí na parketě opravdu elegantně.
Občas hodnocení porotců nechápu, ale já sama jsem tančila naposledy v tanečních, tak to nemůžu posoudit.Smajlík

Piggi - já myslím, že právě ty silné skupiny v posílání SMS určí vítěze, ať už se to bude ostatním líbit nebo ne.
Ale je se na co koukat, že?
Obrázek uživatelky
profil
Po charitativním večeru byly opět pěkné tance. Skvěle předvedla Veronika s Michal a Jiří s Lenkou. Pavle s Markem se moc nedařilo, přesto dostali vysoké hodnocení.
Asi p. Chlopčík neměl svůj den?? Odešla Daniela Písařovicová, někdy byla lepší, jindy nudné. David se taky snaží, tam mám ovšem dojem, že Veronika Lálová se moc prezentuje a Davida zastíní se záměrem.
Uvidíme co předvede porota teď ke konci. Domnívám se, že by mohl vyhrát Jiří, druhá Veronika a třetí Pavla pro silnější skupinu příznivců - sms.
Obrázek uživatelky
profil
Už aby tu byla dvanáctá řada SD. Podle všeho to bude úplně o něčem jiném.
http://femfem.jecool.net/2018/11/15/jarka-dostava-bezva-napad-aneb-kdyz-zeny-tanci/

Já bych tedy rozhodně něco takového uvítala. Vy ne?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sobotní večer se skupinou Skety se mně moc nelíbil. Hudba se víc hodí na koncert nebo do klubu, nebyla můj šálek kávy. Vokální hity na youtube jsou některé skvělé. K tanci ovšem moc nesedělo a tanečníci měli problém v rytmu. Odešel Dalibor, u tohoto páru jsem měla pocit, že se prezentuje Alice za sebe. Moc se mně líbí Jiří s Lenkou, Veronika s Michalem. Myslím, že to mohou být páry do konce. Pavlu stylisté navlékli docela do nevhodných šatů. Jinak ji obdivuji, jak zvládá. David měl opět kopírovanou choreo /+1/, Veronika Lálová snad i dřív přebírala od jiných - no, každý neumí vymyslet. Daniela působí dost tvrdě, asi ta výška dělá svoje. Těším se na další kolo, to se tančí pro Paraple. Bývá docela nápadité, zajímavé - tak uvidíme v sobotu.
Obrázek uživatelky
profil
Cesta kolem světa se povedla. Myslím, že náročné bylo naučit se tu čínskou píseň. Všichni tanečníci se úžasně snaží. Každý máme nějaké želízko v ohni. Veronika Ar. jako poslední předvedla moc hezký tanec, Michal Necpál opravdu umí. To se projevilo již v minulých řadách, nádherné choreografie. Pavla snad všechny zaskočila s tím provazem, přišlo mně v jejím věku i váze neskutečné, obdivuji. Škoda Richarda, netančil sice moc dobře, ale bude méně zábavy. Má neskonalý humor.Šaty měly tanečnice překrásné, bylo na co koukat. Marek s Terezou taky moc sympaticky moderují, je to opravdu hezký pořad.Zase se těším na sobotní večer.
Obrázek uživatelky
profil
mně bylo líto, že vypadla Šinkorová, mám jí ráda i jako herečku a i pěkně tancovala. A její partner učitel na 1. stupni. Kdo by si nepřál mít takového sympaťáka za učitele žeSmajlík? Jinak dcera fandí Arichtevě a já a druhá dcera Dvořákovi. Posíláme mu sms a doufáme, že to vyhraje. I když porota mám pocit nadržuje těm "trochu slabším" a ty lepší kritizuje, alespoň mám z toho takový pocit. Jinak už se těšíme na sobotu a další taneční večer.

Obrázek uživatelky
profil
naprostý souhlas s piggi, především ta druhá část příspěvku je bohužel až moc pravdivá
Obrázek uživatelky
profil
Sobotní večer SD byl opět moc hezký. Tance předvedli celkem hezky. Je to podle mně letos hodně silná sestava, vyrovnaná. Skvělý je opravdu Jiří Dvořák. Veronika s Michalem měli zajímavou scénu s tím plátnem. Daniela Písařovicová měla překrásné šaty.Terezka K. ty žluté šaty neměla moc hezké, přišlo mě to docela monstrózní.
Odešel Adam, tak to se trochu i čekalo. Co mně ovšem doslova dostalo byla ta polka v krojích. Bylo to úžasné, dojemné. Tak jsem si víc uvědomila, jaké překrásné máme tradice a historii. Máme být na co hrdí a chováme se jak hlupáci.Pořád někomu lezeme někam a napodobujeme cizí šmejdy.Lidem vůbec nedochází realita, mladí v zajetí přetechnizovaného světa, vztahy mezi lidmi skoro jen nad bodem mrazu. Už teď se těším na další pokračování. A co Vy...?
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles