Soutěž o NEJ… vánoční cukroví 2016Soutěž o NEJ… vánoční cukroví 2016 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 08.12. 2016
Dnes má svátek Květoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Zmrzlinovač

Založila: MonikaHol

Máte někdo zkušenosti se zmrzlinovačem? Jaký byste doporučili? Raději samomrazící nebo bez chlazení. Na internetu je jich velké množství. Tak teď který vybrat. Moc všem děkuji za jakoukoliv radu.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
my jsme také zmrzlinovač k Vánocům koupili, také ten co chladí sám, a zmrzlina je hotová tak za tu hodinu. 10 minut se předchlazuje a pak 40- 50minut míchá a chladí. Je strašně dobrá. A hlavně víme co si tam dáme a co taky sníme.
Obrázek uživatelky
profil
zmrzlinovač mám objednaný, tak snad u toho bude i nějaký recept...prý za 20-40 min. je to hotové...nádoba se nemusí předem dávat do mrazáku - to jsem nechtěla, tolik místa tam nemám ...
Obrázek uživatelky
profil
jé děkuji, ano měl to být sorbet.....omlovám se......Smajlík a děkuji za radu.....já jsem ho jedla jednou na nějaké předváděcí akci na výstavě, byl jablečný a byl fakt moc dobrý....
Obrázek uživatelky
profil
nemyslíš sorbet? sorbit je totiž umělé sladidlo...Smajlík jinak já dělám sorbet normálně v mrazáku - převařím si cca pulitr vody s cca 100-160g cukru (podle toho, jaké chci použít ovoce-jestli sladší, či kyselejší), vychladlou vodu smíchám buď se šťávou z ovoce, nebo s rozmixovaným ovocem a dám do mrazáku.a tak jednou za hoďku to trochu promíchám.a když to má tu správnou konzistenci, tak hamky ňamky. super je třeba citronový, když si ho v létě tak dvě tři lžíce zaliješ deckou sodovky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sice je tu dotaz na zmrzlinovač, ale já bych se i tak chtěla zeptat, zda jste již někdo dělal doma sorbit a zda k tomu potřebuji zmrzlinovač a nebo to jde i jinou cestou ?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
si myslím, že je zmrzlinovač zbytečnost...zmrzku si jednoduše uděláš mixérem. a na zamražení prodávají taková platíčka i s "tyčkami", takže si uděláš v normálním mrazáku klasického nanuka Smajlík

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles