Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

zavařování, marmelády,přesnídávky

Založila: myro

sezona je v plném proudu - máte nějaké osvědčené recepty na zavařování ovoce, zeleniny, marmelády, přesnídávek...
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zavařováním a děláním marmelád v thermomixu? Mám ho zatím jen chvíli a baví mě to s ním čím dál víc. Ráda bych letos zkusila poprvé vlastní marmelády a nevím jestli to bude lepší v thermáči nebo "klasicky".
Obrázek uživatelky
profil
a mám po třešních... pořád byly málo a teď dva dny prší a hnijí "ostošest". chjo. to jsem zase naprdnutá. z toho vyberu tak akorát pár na marmeládu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak on ten postup je mi totiž dost povědomý... myslím, že se tak dělá i "pečený čaj" - kdy se pak lžička-dvě toho rosolovitého ovoce zalije horkou vodou,dle potřeby dosladí a je to moc dobré Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
no já pečený čaj nedělám, ale tohle když to vychladne, je to jako rosol a moc dobrý, můžeš to dát třeba ke svíčkový, ale je to dobrý i třeba do jogurtu.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ahaaa. není to něco jako se dělá "pečený ovocný čaj"?. to je zajímavé. určitě to zkusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Rybíz dáš do pekáčku, přidáš na kilo rybízu 80 dkg cukru krupice, přidáš asi lžičku skořice, a tři lžíce rumu (můžeš i vícSmajlík). Promícháš a pečeš, až se rybíz trochu rozvaří, pak dáš do skleniček a otočíš dnem vzhůru.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a to se jako dá na plech, polije rumem a dá se péct do trouby?
Obrázek uživatelky
profil
já dělám rybíz pečený v troubě, je to jako brusinky, moc dobrý, jedna z ingrediencí je rum, tak není co řešit.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
páni, zajímavé. a neoschne to, nebo nezačne kvasit či hnít, když se tam nedává žádný přípravek? a kdybych tak chtěla zavařit třešně, můžu normálně celé třešně nacpat do sklenic, nebo to musím nějak "rozšmelcovat", aby to bylo nahečmané v té skleničce?...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ak zavárate a radi i pečieťe je tu jednoduchý recept na zavarovanie ovocia:jabĺk,trniek.Ak máte vela jabĺk treba ich nastrúhať ako na štrúdlu.Naplnite poháre a bez cukru a bez zaliatia len natlačené jablká dajte uzavreté poháre sterilizovať asi na 20min.pri 80stupňoch.Takto môžte zavariť i trnky čerešne a v zime ich vyklopíte a máte ich ako čerstvé.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles