Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

Pečení v římském hrnci

Založila: Beckys

Ahojte všichni. K svátku jsem dostala římšký hrnec a tak ho testuji. Už jsem v něm dělala kuře a bylo moc dobré. Nemáte někdo nějaký opravdu dobrý recept na králíka? Nebo třeba i na jiná masa? Děkuji
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a máme diskuzi KrálíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jo a také ho dělám na divoko, jako divokou svíčkovou, nebo jak to říct, rozdíl je v tom, že cibuli necháš trošku do tmava a do omáčky se nedává smetana, takže je vlastně taková tmavší, taky můžeš udělat omáčku řidší, nezahušťovat, vlastně jako šťávu z té zeleniny. To se dá i v pohodě s bramborem či br. knedlíkem
Obrázek uživatelky
profil
jéé díky to s tou svíčkouvou mě vůbec nenapadlo Smajlík nakonec jsem ho dělala na rozmarýnu s cibulí a pod to jsem šoupla ještě i brambory a taky to nebylo špatné, příště určo vyzkouším ten způsobe se svíčkovou, tu má manžel stejně nejradši Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to se zase neomlouvej, ale ber to tak, že se tu opravdu najdou uživatelky, které založí diskuzi a už se v ní neukážou. Co se týče toho hrnce, myslím si, že pečení bude stejné, jako v jakémkoli jiném "pekáči s poklicí". Ptala ses v úvodu na králíka. Toho dělám buď jako svíčkovou, a nebo prostě peču na cibuli a česneku. Měl by být právě přiklopený, aby nebyl suchý. Králíka prošpikuji a nebo do něj, či i pod něj dám kousek nějaké slaniny, bůčku atd., prostě mastnější maso, nasolím, potřu česnekem, - ale můžeš nechat i tenké plátečky česneku, pokmínuji a dám péct na pokrájenou cibuli, klidně na proužky či kolečka. Akorát tu cibuli nepřežeň, aby to nebylo příliš nasládlé. Ale jinak, králíka se neboj, toho můžeš upravovat na mnoha způsobů, ale to víš, já když si ho musím koupit, v paneláku ho "chovat nemůžu", tak dám na osvědčené. Na cibuli a česneku je pro nás top, dělávám k němu špenátek a br. knedlíky
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,
dlouho jsem tu nebyla,neměla jsem čas, tak se omlouvám, že nereaguji :-/ Nevím, co jste psala, tak se zkuste zeptat ještě jednou. Děkuji za pochopení.
Obrázek uživatelky
profil
Svůj prvotní příspěvek mažu, když se zakladatelka diskuze neumí ani "ozvat".
Obrázek uživatelky
profil
Moje teta ho má taky a používá ho snad bez rozdílu od jiných, ale zeptám se

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles