Soutěž o NEJ… vánoční cukroví 2016Soutěž o NEJ… vánoční cukroví 2016 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá Žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 03.12. 2016
Dnes má svátek Svatoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vaření a Bydlení

Obrázek pro téma Vaření a Bydlení

knedlík z parního hrnce

Založila: uznevim

Děláte housk. knedlík v parním hrnci? Nemám s tím zkušenost, ale slyšela jsem, že je lepší než klasicky vařený? Docela bych to zkusila... Díky za názory a rady!
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj,
tak já na knedlíky v páře nedám dopustit,jsou super.A ještě se to znásobí,když si těsto nechám vykynout v pekárně na chleba.Prostě pohodaSmajlík.
Knedlíky se nemusejí v parním hrnci vůbec hlídat,otáčet atd.Což je super.
Kamarádka kuchařka mi poradila,aby knedlík z páry nebyl okoralý - jakmile se knedlík dopaří,vyndám ho a osprchuji ho studenou vodou,stačí krátce a ihned rozkrájím nití,aby vyšla pára.Hlavně knedlík nepropíchávat špejlí,jak je zvykem.To by se srazil.
A ještě než ho vložím do parního hrnce,tak trochu postříkám olejem dno nádoby,aby se knedlík nepřilepil,pak je i mytí mnohem snadnějšíSmajlík.
Ještě jedna výhoda vaření v páře - nikdy mi ještě knedlík neprasknul.Tak přeji mnoho úspěchů s prvními pokusySmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
celé roky jsem knedlíky vařila ve voděSmajlíkale z páry jsou ještě lepšíSmajlíkna pařáček dám sáčky od varné rýže,na to knedlíky z pekárny a vařím 20-25min v páře.Zkoušela jsem je i v pekárně s trochou vody a málem mi probouraly pekárnuSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také dělám knedlíky v páře.
Tak jak píše "myro"SmajlíkSmajlíkSmajlík
Neokorají,pokud se zabalí do utěrky Smajlík
P.S.- a nemusí se otáčet Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemám. ale máma dělá knedlíky klasicky v páře - do kastrolu si dá tak 3cm vody, na to pařáček na knedlíky, utěrku a do toho knedlík. a jsou fajn. ale upřímně mi nikdy nechutnaly tolik, jako klasicky vařené ve vodě - dost rychle osychají a okorávají a vždy z nich hodně cítím kvasnice.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles