Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Zaměstnání

Založila: mdeknight

Ahoj holky, jaké je vaše zaměstnání (pokud jste na mateřské, co jste dělaly před nástupem na MD)a jak dlouho ho vykonáváte? Já jsem fakturantka a účetní (5 let). Baví vás vaše práce?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených

Online uživatelé

Obrázek uživatelky
profil
Ahoj zadarmo si nakoupit v Penny, Kauflandu, Bille, Tescu nebo v Globusu? Jde to jukněte na odkaz a můžete získat zdarma poukázky!!!!

http://kompasslev.cz/?reference=410

Ahoj sám se snažím přivydělat. Mohu vám doporučim ověřené přivýdělky.

Tedy ty, které mě již skutečně peníze poslaly!

První je skenování nákupu. Dostanete ruční skener čárov. kodu a doma při ukl...ízení nákupu jednoduše pípáte ean kody z vašeho nákupu. Za to dostáváte dárky od sponzorů (např. televize, vysavač, žehlička, lego duplo a jiné). Máte-li zájem napíšu vám pozvánku :

slavikjirik@seznam.cz

Dost dobré je kupí, dostáváte poukázky do Tesca. Opravdu! Ověřené!! Každý týden si můžete nechat zaslat poukázku za 200, 500,- nebo i za 2000,- zdarma. Jde jen o to, jak jste na kupi aktivní a jak sbíráte kupíky, které si pak vyměníte za poukázky.

http://www.kupi.cz/?u=hx8vn

Dále si přivydělávám vyplňováním anket. Mohu vám doporučit GFK (ta mě již poslala peníze 6x 200kč)

nebo třeba:

Český národní panel - t
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky holky,všechny vás srdečně zdravím...SmajlíkPracuji jako zdravotní sestřička od roku 2001,po mateřské,která mi skončila před dvěma lety,jsem se vrátila na stejné oddělení,práce mě baví,i když mě někdy štve co se v tom zdravotnictví děje...,ale práci jako takovou mám ráda....a pokud zdravotník svou práci dělá jen proto,že dělá,tak by měl odejít,vím peníze jsou potřeba,ale tohle je zrovna profese,kdy musíme být profesionály....,at se děje co se děje...nemocní nás potřebují a někdy stačí jen slovo,či špatný pohled a jsou na dně....,takže úsměv,úsměv,úsměv a vlídné slovo....ted máme zrovna nemocného a jeho rodina se na mě upla,jsou psychicky hodně na dně,věřte,opravdu stačí vlídný úsměv,milé slovo a dějí se zázraky....Smajlík))
Obrázek uživatelky
profil
Ja jsem ted na materske..ale jinak jsem ucitelka v MS - takze to mam vlastne stejne..at jsem doma nebo v praciSmajlík ale deti miluju - takze miluju i mou praci..ikdyz uznavam ze nekdy je to docela zahul..a hlavne hroznej pocit zodpovednosti...nemam ani tolik strach o tu svou cacorku jako kdyz jsem byla ve skolce.. - te muzu aspon naplacat kdyz neco provede...ale ve skolce ne - a ze tam jsou obcas pekni rozmazlenici a zlobivci!
Obrázek uživatelky
profil
Na mateřské už nejsem, pracuju na plný úvazek. Práce mě pořád baví, dokonce bych řekla, že čím déle jsem v práci, tím víc Smajlík Akorát mě občas vytočí někteří zákazníci či dodavatelé, kteří nemají takový smysl pro pořádek, paragrafy a daná pravidla (ale to je všude). Tu únavu chápu, někdy jsem taky úplně vyždímaná..ale za pár dní jedu na dovolenou, tam si odpočinu a načerpám energii tak do října :-D
Obrázek uživatelky
profil
A co Ty? Tebe práce baví? Pracuješ jako účetní pořád nebo jsi na mateřské?
Já jsem účetní nějaý 18. rok. V podstatě jsem si ani jednu mateřskou neužila, protože abych zůstala v obraze, tak jsem lítala po školeních a udržovala si drobné zákazníky i při mateřské. To se mi nakonec hodilo, protože jsem si jednu dobu nemohla dovolit vrátit se na normální pracovní poměr do práce, tak jsem dělala na živnosťák. Teď dělám na 6 hodin v prac.poměru a na živnost už jen drobnosti, ale i tak mi to dává zabrat. Je to hezká práce, ale už se cítím unavená.
Obrázek uživatelky
profil
jsem byla a od září zase budu na mateřské. předtím jsem dělala tři roky barmanku a obsluhu herny. to mě i bavilo. ale jak kde - když jsem pracovala v praze, bavilo mě to hodně, protože jsem se v práci nenudila, měla jsem kontakt se spoustou zajímavých lidí , v práci byla dobrá parta včetně provozního a šéfů atp. ale když jsem pak šla pracovat do pardubic (abych byla doma), byla to katastrofa a do práce jsem chodila vyloženě s nechutí jen kvůli penězům, od začátku směny do konce jsem se tam vyloženě kopala do zadku, pořád byly nějaké problémy po jiných lidech s přebíráním skladu, úklidem atp (střídalo se tam i dost lidí ze sdružených provozoven, takže v tom byl fakt bordel)... nicméně pochybuji, že se k tomu vrátím - s malými dětmi a domácností absolutně nejde dělat denní - noční a dvanáctky - čtyřiadvacítky...
Obrázek uživatelky
profil
já jsem na mateřské, moc mě to baví, občas už mi z toho hrabe a větší dřinu jsem zatím nezažila. Tomu kdo vymyslel termín mateřská DOVOLENÁ bych nafackovala.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles