Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Seniorky

Založila: Bm68

Jsou tady Seniorky a chtěly by si zde povídat?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
přečetla jsem vaše písmenka, ale musím se přiznat, že jsem na tom s pamětí tak špatně, že už moc nevím, co tam bylo. pořád se uklidňuji,že se mi paměť vrátí, ale zatím bez výsledku. Vlastně ani nevím, co konkrétně mi bylo.
Ale křížovky luštit můžu, Překvapení posílám pořád. Také se utěšuji, že se na mne někdy štěstí zas usměje.
V sobotu mne syn vezme na hroby,těším se, líbí se mi i krajina kolem. Jinak jsem pořád doma. Dřív za mnou často jezdili vnuci, ale teď je ten mladší na Novém Zélandu a vrátí se až v září a ten starší finišuje s diplomkou, tak nemá čas.
Děvčata, všem vám přeji krásné pohodové Velikonoce prožité v kruhu svých blízkých a ve zdraví.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Z větrného Valašska srdečně zdravím všechny šikulky "seniorky". Děvčata, děkuji všem za přání k Velikonočním svátkům. Vám všem, i Vašim blízkým přeji krasné svátky, prožité ve zdraví, v pohodě, s Vám milými lidmi.
Obrázek uživatelky
profil
U NÁS TAKY PRŠELO ještě asi i bude..pořád je zataźeno..
REGI, SNAD NA výletě nepršelo..Smajlík
holky, přeji pohodový Zelený čtvrtek..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dneska prší, a to jsem chtěla jít na zahradu.
Renči, dcera říkala, že když byla na odběru krve v laboratoři, který si sama vyžádala a zaplatila, tak tam byly 4 sestry, které kašlaly stejně jako ona a říkaly, že jsou na tom stejně. Katka se divila, že když jsou v laboratoři, tak proč si neudělaly odběr a test na černý kašel samy, ale možná mají nějaká omezení, že to nejde. Ale je to hrozné, tak to roznášejí i zdravotníci.
Obrázek uživatelky
profil
Děvčata, děkuji za účast, doufám, že bude u Petry lepší výsledek. Ale přece jen tatínek i děda umřželi na rakovinu plic, tudíž klid nebude dokud nepřijdou výsledky.
Jaru, ještě že dcera šla na plicní a že byli všichni očkovaní. Na jednu stranu nás informují o nemoci a pak ani neudělá doktor odběr krve, aby zjistil víc.
Dnes také foukalo. Byly jsme s děvčaty na obědě, zase u nás v restauraci. Dvě nám chyběšly, měly jiné povinosti. Pak jsem si došla pro nákup. Zítra jedu s invalidy do Hrádku u Nechanic. Snad nebude pršet.
Mám v plánu upéct také něco na víkend, ani netuším, zda někdo přijde nebo nepojedu za mládeží do Dobrušky. Roláda by se mi líbila, už dlouho nebyla. Maazanec bych také mohla.
Obrázek uživatelky
profil
Jaru, dobře, źe dceru na plicním vyšetřili..
dnes ještě fouká a svítí sluníčko..
trochu se chystám poběhat domek s vysavačem..Smajlík

mějte klidný den..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mně, abych mu dala vodítko, ten vítr se do něj tak opíral, že ho skoro povalil na zem. Ale nebýt toho větru, tak je docela teplo.
Renči, Petře přeji, aby ten výsledek na mamografii byl v pořádku, může to být jen tuková bulka.
Přeji pěkný zbytek večera.
Obrázek uživatelky
profil
Přeji dobrý večer. Děkuji za přání naší Katce k narozeninám, bude mít 36 let. Dneska byla na plicním, říkala, že ji doktor důkladně prohlédl, na rtg nic nebylo, vzal krev a řekl jí, že podle něho a popsaných příznaků je to na 90 % přechozený černý kašel. Přitom obvoďák jí dělal test na černý kašel a ten byl negativní, ale dělal ho z výtěru a to jí na plicním řekli, že to nemusí ukázat, že směrodatné je z výsledku krve. Praktik jí řekl, že nemá horečku, tak to nic není a že lidi kašlou třeba půl roku a víc. Je naštvaná, protože to asi chytly i děti, kašlou úplně stejně, i když jsou oba očkovaní i Katka. Na plicním jí řekli, že přechozený černý kašel se může kašlání táhnout až půl roku. Říkala, že se i zadýchává a bolí ji od kašle i svaly na hrudníku. Kdyby si nenašla vyšetření na plicním, tak to praktik nechá tak. Hrozné.
U nás dneska taky hodně foukalo, jsou popadané větve, když jsem byla s Rebíškem, tak jsem koukala, aby na nás něco nepadlo. Foukalo tak, že se Rebi zastavil a chtěl po
Obrázek uživatelky
profil
u nás byl taky vítr..
EVI, TAKY JSEM RÁDA JEZDILA S MUŹEM NA KOLE..no uź to nejde, nedá se nic dělat..Smajlík
Regi, Petře budu drźet palce, aby nález byl negativní..
o svátcích se nahlásily děti, tak jsem udělala pár kuliček a v pátek ještě upeču, řez nebo roládu..Smajlík

děvčata, pohodový večer a dobrou noc přeji..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jaru, doufám, že se dceři ten kašel podaří zahnat.Přeji ji k narozeninám hodně zdraví a klidu.
Moje Petra byla dnes na mamo poprvé na preventviním co ji posílá doktrorka. Sama si nic nenahmatala, ale je tam nález, za týden jde na biopsii. Ach jo. Není mi veselo.
Vítr je i unás.Málem jsem nedošla z pivovaru, jak se do mne opíral při zpáterční cestě. Odešla jsem zároveň s dítkem, ona vyšetření a já do pivovaru pro místní pivo, které nám chutnalo. Stáčí se do litrových lahví a v městě jej neberou. Tak mám tu velkou a dvě půllitrové jiné druhy, koleda pro přítele neteře. Snad se domluvíme, oni budou v Dobrušce. Petra netuším, zda se domů o svátcích podívá, její hoch má nočni.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles