Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Omezení na Chž

Založila: Vikitorie

Líbí se vám, že již několik let není možné vkládat recepty a fotografie k nim? Asi né, stejně, jako mně. Když se objeví nějaké jídlo ve fotkách, žádáme recepty mezi sebou
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Název
Text
 
Je třeba vyplnit název i text příspěvku.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
krásné velikonoční svátky všemSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
-co to jako je, že se nemůžu vrátit ze stránek vyhledávací lištou pryč???
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za soutěž a připsání bodůSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jedině snad soukromou zprávou adminkám.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vkládání fotek s jídlem, to dává komu co za smysl, když chybí recept?


Jeje

mě povídej něco o admináchSmajlík dárky, hvězdy, fakt superSmajlík
fotky knedlíkůSmajlík viděla jsem foto koupených zákuskůSmajlík prý jsou dobré...Smajlík

Obrázek uživatelky
profil
máš pravdu, že admini se tady chovají dost divně. Arogantní odpovědi, snad se tetlí, jen když se jim klaní za "dárky" co lidem patří za klikání. Dárky, bych tomu ani neříkal.

Obrázek uživatelky
profil
občas se na recepty "podívám" i když o ně nestojím, motají se všude. Nějak tento systém nechápu. K receptu patří logicky i fotodokumentace, která je zase jinde.

Fotky knedlíků, a jiné nesmysly. Fungují tady nějak administrátoři, nebo je tady volné pole působnosti? Podle toho co tady vidím, je to změť blbostí.
Staré diskuze o ničem, i ty nové jsou jen o abecedě.
Njn, dávají vám za to body a někteří se z toho můžou přetrhnout. Fakt vás baví nějaké klikačky? Výhra knížka, jogurt? Lidi, važte si svého času.


třeba toto, těžko říct co to je

http://recepty-fotky.chytrazena.cz/kureci-rizek-na-podravce-143095/fotka-95850.html
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec mi to nevadí, protože na netu lze najít recept opravdu na vše a v několika variantách. Já bych omezila vkládání fotek, kdy pohled na prázdné pole, několikrát za sebou na domácího mazlíčka, rodinku,kterou neznám, vepřo-knedlo-zelo na talíři, mi nic neříká.
Pěkné fotky z dovolené, přírody, i zvířat, které člověk jen tak nemá možnost vidět - třeba zvířátka z lesa, i různé dorty, to je inspirativní, to uvítám, ale trochu by to chtělo selektovat.
Ale to je můj názor, já na CHŽ nechodím za body, ale přečíst si nějaké články, které se mi opravdu moc líbí, a to jak o společnosti, tak o cestování. Prostě každý si tu najde něco, co se mu líbí a co ne. Ale tak je to dobře.
Obrázek uživatelky
profil
některé recepty mám uložené ,spoustu další je jinde na netu, takže toto mě neomezujue
Obrázek uživatelky
profil
No, mně nejde ani tak o to vkládání receptů.., jde o ten princip, že je to dočasně pozastaveno. Pokud si pamatuji dobře, mělo dojít k vymazání starých a duplicidních receptů, k čemuž nedošlo. Souhlasím i s názorem, že fotky přidávané ostatními neměly s daným receptem lecky společného vůbec nic a už vůbec s né nějakou tvorbou. Pamatuji na fotku koupeného chlebíčku s hermelínovým salátem, která se ocitla u receptu, možná i mého, jakože já dělám hermelínový salát po svém nikoliv podle žádné receptury. Receptů je mraky, to je fakt, s tím s vámi děvčata souhlasím.
Padl tu i názor od paní Dědkové, co se týče fotek - vaření. S tím nesouhlasím, přestože jsem už hodně dlouho žádnou nevložila, jednou je to vaření, tak proč ne. Ale občas jsou tu stále fotky duplicidní, vložené po třech dnech..., to vůbec není poznat...
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles