Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Ochranný obojek

Založila: tomiska

kTaké jste pořídili své kočičce ochranný obojek proti blechám a klíšťatům?Jaký je účinek? Náš kocourek má i s obojkem denně 2-4 klíšťata.V loňském roce apři stejném obojku to bylo téměř bezproblémové.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Náš Rebíšek měl loni foresto obojek a ani jedno klíště, letos má foresto také a našli jsme 2 klíšťata, ale ptala jsem se jak je to možné a dozvěděla jsem se, že čumáček a hlava jsou nejvíc náchylné, že někdy nezvládne ani ten nejlepší obojek, když pes zaboří čumák do trávy nebo do hlíny, tak občas nějaké klíště chytne. Ale letos je abnormální množství klíšťat, potvory nevymrzly a řekla bych, že mráz spíš posílil jejich agresivitu. Ještě při odchodu z domu pejskovi postříkám nožky a "podvozek" směsí vody, do které nakapu tea tree olej a trochu alpy a zdá se, že to funguje.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj,děkuji za příspěvek.Obojek,který jsem koupila v poškozeném obalu nebyl.Ale udělala jsem chybu,jelikož jsem nepřekontrolovala expiraci.I když obojek byl neúčinný,je to už jedno,protože kocourek jej zřejmě ztratil.Manžel tvrdí,že to není možné.Byl těžko rozpojitelný.Muž si myslí,že mu ho někdo musel sundat.Kdo ví.Teď se rozhoduji,zda mám koupit jiný,od jiné firmy.Tu značku,co měl v loňském roce jsem koupila i letos.Minulý rok to bylo bez problémů a letos k ničemu.
Obrázek uživatelky
profil
ahojky my máme na pejskovi (velký chlupatý retrívr) obojek foresto a bez problémů kupujeme už třetím rokem. ony ty obojky potřebují 48 hodin na to aby začaly fungovat. nekteré ty méně kvalitní je třeba ještě i rozúčinkovat tím že psovi tím obojkem několikrát projedeš po bříšku... ale s tím nemám zkušenosti.
Na kočce máme nějaký jiný ten kupoval manžel a ta se ještě týden po nasazení vracela domů s klíštaty. teď už ale ne. Tak nevím. Nebyl třeba ten obal ve kterém byl ten obojek poškozený?
Obrázek uživatelky
profil
proti klíš%tatům jsem kdysi koupila pro psa. Co se dělo pak, už bych zažít nechtěla. Pes byl asi citlivější na vedlejší účinky a během několika hodin měl kolem krku pruh živého masa - trvalo celé léto než se mu krk zahojil. Od té doby raději psa na jaře ( kokra ) ostříháme a denně prohlížíme a klíšťata , pokud náhodou nějaké na psa vleze,odstraňujeme speciální pinzetou. Takže : s obojkem nemám dobrou zkušenost, raději používám doma vyrobenou tinkturu z rozmarýnu, která psa chrání celkem spolehlivě, jen ho musím potírat každý den
Obrázek uživatelky
profil
má velmi krátkou účinnost a cenově se opravdu nevyplatí. Obojky jsou top foresto, ale i cena tomu odpovídá (kolem 500,- v normálním zverimexu, v těch drahých 800,-). Našemu psovi teda stačí i obyčejný o dost levnější, ale plno známých musí kupovat dražší, protože ty levné jim neúčinkují. To foresto má účinnost 8 měsíců a spotřebovává se jen při styku s kůží, takže je možné ho sundat, dát do krabičky a použít znovu později aniž by přicházel o účinné látky. U jiných obojků běží účinnost od rozbalení.
Obrázek uživatelky
profil
to asi né. Múj je v bytě a venčím ho tak 3až 4x denně
Obrázek uživatelky
profil
Určitě je to výborný nápad,ale na kočku,která je v pěkném počasí téměř celý den na zahradě,je to těžko proveditelné.
Ohnivka radí emulzi do kožichu.Vím o tom,ale má to velmi krátkou dobu působnosti.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem dal vloni na babské rady a vždy před vycházkou jsem ho postříkal vodou s octem a neměl ani jedno klíště. Jak jsem nakoupil tak prodávámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsme nekupovali štěňátku jsme nechali od veterináře kápnout emulzi do kožichu máme ji aplikovanou asi 14 dní a už jse mu klíšťata neobjevili.do té doby jsem vytahovala asi 2 denně.nevím kolik stojí obojek ale aplikace mě vyšla na 200kč.
Obrázek uživatelky
profil
Asi budete mít pravdu.Bohužel jsem nezkontrolovala dobu expirace.Moje chyba.Budu muset koupit nový a dát si pozor při kontrole.A nebo koupit od jiné firmy.
Děkuji za příspěvek.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice