Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Kdyz vas rodina nechape...

Založila: bricciola

Ma nekdo podobny problem jako ja? Rodina vas nechape (rodice,prarodice), odsuzuje vas zbusob zivota -ktery jste si sami vybrali a jste tak spokojeni - jen proto, ze nezapada do standartu?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
u nas byla pred rokem, ale to jsme jeste nebydleli, a vite jak to vypada na stavenisti Smajlík Pak ji samozrejme posilam foto. Pred par dny, kdyz jsme mely tento maly rozpor, jsem ji ja vytkla, ze me mrzelo, ze mi nikdy nepochvalila bydlenicko. A ona mi na to rekla: "no asi protoze mi to neprijde zas tak uzasny. mozna je to jen fotkama...". Tak tohle me faaaakt mrzelo. Rekla bych, ze jsme udelali peknej apartmanek, dali jsme do toho hlavne nase napady a srdicko..a to ona vi..S maminou jsem v kontaktu denne nebo max obden, takze informace ma a vi, jak se mi dari..Doufam,ze mate pravdu a ji to prejde..Protoze pro me je hodne dulezita opora rodicu a chtela bych, aby na me byla mamina hrda..
Obrázek uživatelky
profil
určitě si zařiď život tak jak to vyhovuje především tobě. Chápu, že ti záleží na mínění rodiny, zejména rodičů, ale ti musí pochopit, že jsi prostě dospělá. Jejich postoj pochopíš, až budeš v podobné situaci sama. Určitě to pro ně není lehké, že jsi tak daleko a mají pochopitelně strach, protože je těžké nedělat si starosti o děti, i když jsou dospělé. Pokud se váš způsob života naprosto liší od jejich způsobu, tak se není čemu divit, nehledě na tu vzdálenost, pro nás starší, kteří vycestovali tak max do NDR na doložku je těžké, když se nám děti odstěhují do ciziny, i když to je letadlem "blíž" než na druhý konec republiky. Ale možná to je spíš o tom, že bys od nich potřebovala slova uznání, že si dobře vedeš, třeba jsou na tebe i pyšní, ale nedokážou to otevřeně vyjádřit, tak raděj "remcají". Už maminka viděla v reálu, jak si vedeš? Možná by taky změnila postoj, kdyby viděla na vlastní oči, co jste vybudovali a jak si šťastná. Jinak jak už bylo řečeno, chtělo by to i jejich názor.
Obrázek uživatelky
profil
také ještě jednou přeji at se daří jít si za svym cílem a hodně lásky do vztahu kde to vypadá jste oba na stejné vlněSmajlíkpoinformuj nás časem jak Vám daří plnit si své sny a jestli už u Vás Tvoje rodina byla na návštěvě nebo jestli jim alespon posíláš fotografie?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mate pravdu i v tomhle,ze se o me treba boji. Jenze co vic by pro me chtela?Pritel ma vlastni restauraci,velky dum napul se segrou,my jsme se prestehovali,protoze jsme to chteli mit bliz k nasemu zverinci.Mame v planu postavit par apartmanu a tim bych se chtela vratit k turismu, kterymu jsem se venovala v cr(i ted se mu trochu venuju, sprotredkovavam ubytovani v Rime).Takze ja si myslim,ze zajistena jsem,s pritelem se chceme brat a ja verim,ze by nam to mohlo klapnout jak v pracovnim tak osobnim zivote. Mame hodne spolecneho a to si myslim,ze je velmi dulezite ve vztahu.Byly horsi veci,kdyz jsem byla na zacatku tady v Rime,nemela pratele a chybela mi moc rodina.Diky temto novym konickum a cilum,ktere jsme si stanovili,se vse zmenilo a ja se citim jako doma..
Obrázek uživatelky
profil
Tak jo, přeji štěstí, třebas to chce jen čas, aby došlo k uznání, pochvale, pochopení.
Obrázek uživatelky
profil
Myslím si ,že takhle žije spousta lidí a nejsou ničím zvláštní.Kamarádka se před rokem přestěhovala 100km od Prahy na venkov a žijí jak se dá,jsou spokojeni a určitě tím nevybočují z nějakého standartu ani to není žádný odlišný způsob života.,,,odlišně mohou žít i lidé na sídlišti ve velkoměstě,,,,každý si přece žije tak jak jemu vyhovuje.Někdo jde rád do hospody,jiný do kina,někdo tráví dny u televize,někdo sportuje....a vy budujete hospodářství já nevím proč to řešíš.Ať budeš žít jak koliv vždycky se najde někdo s rozdílným názorem.Žij jak tobě vyhovuje a jak to cítíš.Držím palce.
Obrázek uživatelky
profil
Chtěla bych jen Vám napsat, že i když nás rodiče občas nechápou, kritizujou...neznamená to, že nás nemají rádi.
Pamatuji si sama, když jsem byla svobodná bezdětná...občas jsem kritiku svých rodičů na některé věci nechápala. Až nyní, když mám sama 11leté děti dost věcí chápu, maminka je 12 let po smrti a často si vzpomínám na její rady.
Také bych chtěla napsat, že tady čteme váš problém jen z té vaší strany.....věřím, že kdybychom to mohli vidět i ze strany druhé...byla by diskuse určitě zajímavější.
Hodně štěstí v životě přeji.
Obrázek uživatelky
profil
Ne vždy se názory rodičů shodují s názory dětí, ale věřím, že i u Vás vše dobře dopadně, moc Vám fandím, jsem moc ráda, že i mezi Vámi mladými jsou takový lidičky, kterým je cizí hon za penězi a uznávají jiné hodnoty. Věřím, že i Vaší rodině brzy dojde, že být šťastná je důležitější než všecko ostatní.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dekuji za vas nazor,ale mohu vas ujistit, ze se nejedna ani o jeden z pripadu. My nouzi o penize nemame, tento zpusob ziti jsme si vybrali.Nez jsme se poznali, pritel mel jen kone, ne psy, ne papousky. Je to konicek, ktery jsme zacali spolu. Urcite kdyz nekdo nema moc penez, je tezke se starat o kone, protoze je to take velmi financne narocne, my mame tri kone, pet psu, ale problem uzivit je opravdu neni. pribehy, co jste vypravela jsou opravdu extremy, to mate pravdu. U nas to tak neni a ma rodina to vi moc dobre.
Hezky vecer.
Obrázek uživatelky
profil
pokr. tašky špinavého prádla, nemá pračku, celý den nevyleze z koupelny, nemá teplou vodu, takže kamarádka říká, myslela jsem si, že až se dcera odstěhuje, budu mít volněji a já jsem o víkendu ještě ve větším zápřahu a přitom chodím do práce.
Chov papoušků je možná o něčem jiném, zase tomu tolik nerozumím, jen že ten nezájem ze strany maminky může mít i třebas nějaký takovýto podobný důvod a to i v představách o bydlení.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles