Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Dalších 200 lidi bez práce ?!

Založila: Gloryboyz

Vážení čtenáři , Bydlím od narození v Třinci . Naše starostka Palkovská od nového roku ruší všechny herny , další lidé budou bez práce. Nemyslím si že automaty jsou nejskvělejš.Jaký máte nazor vy ?
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já kam vlezu, je vedoucí prodejny Vietnamec za kasou a makají pěkně Češky. Nejsem tak úplný rasista, ale tohle nepochopím, mne dát do Vietnamu, je se mnou ámen, dnes my u nich tady doma škemráme o práci.

Prostě pro mne je to absolutně nepochopitelné.
Obrázek uživatelky
profil
má pravdu. Zde je spousta nezaměstnaných, aLe tolik Ukrajinců, Arménců, Rumunů,Vietnamců,Arménů a vůbec národností že valím oči, Slováky nepočítám, ale načerno zaměstnaných cizinců, jež při kontrolách Cizinecké policie, skáčí okny a utíkají pryč, to jsem neviděl.

A strašně moc pracujících důchodkyň, které jsou staré ale jsou v práci denně, jsou místní tak mají protekci ve vše, no je mi zle. Mladé rodiny nemají šanci!

Jestliže se Ukrajina dostane do EU, bude mít sem volný přístup na EU občanku, tak to něco uvidíte, jinak jsou tu načerno či si stále musí prodlužovat pobyt, to ti slušní...

Kdyby tohle nebylo, netušíte co volných míst by bylo a dřív je lidi nechtěli dělat, dnes jsou konkurzy na uklízečky a jsou na nich vysokoškolačky, které neseženou nic!
Bojím se, že pokud přibudou do EU další chudé státy, dopadnem úplně děsně.
Nic proti těm lidem, potřebují taky žít a na Ukrajině je zle.
Obrázek uživatelky
profil
Asi tak, diskuze se zvrtla směrem, kterým se zvrtnout měla. Jsme tu samý Ukrajinec, Vietnamec, Rumun, Slovák a kde jaký cizinec.
To jsou ty obsazená pracovní místa a nejen to! Byla jsem svědkem toho, jak se dva Vietnamci rozčilovali na pracáku, že jim nechtějí zaregistrovat syna, jelikož zde neměl "vystudovanou" a ukončenou základní školu, což je podmínka a naštěstí, alespoň jedna pořádná.
Jinak ty jejich nesčetné pračky na peníze dovolí kdo? - Naše legislativa. K jednomu cizinci připočtěte další tři - buď manžela, nebo manželku a v průměru dvě děti. To tu všechno krmíme. Když mají trvalé pobyty, mají nárok na dávky... . Ale kde se tu vzali a na jakém základě hlavně, to už se státní aparát neptá. Zkuste si jít požádat o příspěvek kupříkladu na bydlení, co se dozvíte. Doložit, doložit, doložit - výpis, rozpis, výměr, vyúčtování plusové či mínusové, a tak to tu chodí. Jinak samá pracovní agentura a na pracáku se platí úředníci z daní, kteří nemají de facto do čeho píchnout!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Jsem taky proto, aby hernyi cizinci nebyli podporovaní. Vietnamcům se tolerovali černé trhy, ještě se námi dělal u nich nábor..Stala se z nich nejbohatší komunita, která nikoho k sobě nepustí, stará se jen o zisk a nemá vztah k zemi, okolí kde žije. A v tom jede jejich mafie. Domy skupují dřív než se dostanou k nabídce, protože mají nejvíc.
I z drog.
O cikánech nemá smysl mluvit, protože stát je podporuje ještě víc. Nemyslím ti, co tu byli dřív, ale ti co přišli nedávno z východu. Neposílají děti do školy a na úřadech vystupují jako jedna velká rodina, které se nebude ubližovat.
možná bychom si měli vzít příklad. A hloupí nejsou, co potřebují znají dokonale. Jen jsou z kočovného způsobu života zvyklí od přírody brát a pak jít tam ,kde je úrodno. Pro přírodu dobré, my ji ničíme víc. Ale tento styl sem nepatří, oni ztratili svůj způsob života. Nakonec od kořenů i my.
Obrázek uživatelky
profil
máme z nich to samé, co mají státy z Čechů pracujících u nich...tak, jak jste to napsala...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a co z těch cizinců tady máme? Akorát dělají bordel, dělají za pár korun,protože to honí hodinama,i když umí prd a zabírají nám tady pracovní místa.
Obrázek uživatelky
profil
bych to udlala jako to mají,tuším,v rusku - herny jen za městem v k tomu určené lokalitě a ke vstupu nutnost mít u sebe určitý obnos.
Obrázek uživatelky
profil
Půjdou sami, když je nebudeme podporovat, asi tak
Obrázek uživatelky
profil
já taky...ale věřím, že to nic nemění na tom, že rády spolu podiskutujeme...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a víš, že si za tímto názorem stojím a stát budu
..a vím, proč
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles