Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ostatní

Obrázek pro téma Ostatní

Chybí mí přítelkyně..můžeme si psát....

Založila: Romčača

Je mi skoro padesát,mám dospělé syny,ale i devítiletého rošt´áka.Jsem úplně obyčejná ženská,spíše čtu než háčkuji,fandím fotbalu než peču dorty........
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
Obrázek uživatelky
profil
...kamarádko moje-byť jen "virtuální"...já Ti přeji senzační vánoce,plné pohody,zdraví,lásky aj spokojenosti...a večer až přijde Ježíšek...plno dárečků a
radosti))SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ahojky,tak jak finišuješ s vánočníma přípravama,už máš hotovo?
Jestli jo,tak už jen bramb.salát a kapřík,nebo řízek Smajlík
A tvoje rady kolem snachy......jj,ustupuju,ustupuju,spoustu věcí přecházím,ale nejde to donekonečna.V týdnu tu byli i s malou,normálně jsme se bavili a protože Emička usnula,tak jsme nemluvili ani nějak nahlas....a jedna její reakce byla taková,že na mě vyštkla,že na ní helekám a odešla k nim nahoru a to i Pavel řekl,že na ní nikdo neheleká,že se normálně bavíme a aby se trochu zklidnila.
Já bych teď měla mít konečně 3 dny volno,pokud bude v práci vše klapat.Mám i plno dovolené,kterou jsem neměla šanci vybrat.
No a co ti popřát? Užij si krásné ,klidné a pohodové vánoce,měj se moc krásně ....
Obrázek uživatelky
profil
ahojky,jsem po druhé noční a než zalehnu tak ještě písnu. Mám toho nejstaršího také Honzu,kluci nejsou ženatí,ten první má holčičku Nelu.Doma mám Romču,je to jině.Narodil se mi v 39.
a mám radost,že je tady se mnou,byl to sice zápřah,ale dá se to zvládnout.Včera se mi tak nějak ulevilo a už nejsem ve stresu,beru antidepresiva a konečně spím celou noc (kvůli mé nemoci),hodně mi energie dodá Romča a taky práce.To,že mohu nějak pomoci babí a dědečkům v domově, mě dost naplnúje.To zapomenu na vše špatné okolo.
Co se týká snachy,ukaž,že si lepší,mě panímáma nemusí,manžel je vždy nejlepší a když měl poměr,prý si za to mohu sama.Chtěla jsem ji jako mamku,ale nejde to.Vše mi určovala,vše bylo špatně,děti jsem prý rozmazlila,ted´ to vypouštím a vždy se usmívám a to jsem se s ní nikdy nedovolila pohádat.Proto si nenech zkazit to co máš okolo sebe hezkého a usmívej se.Vždy to nejde,ale zkus to.
Na 24.mám sice noční,ale pak budu celý den doma,pohádky a zpíváme koledy,pouštění skořápek..drž se..
Obrázek uživatelky
profil
z bývalé práce-než krachla a to byl obrovský podnik,obšas zajdeme na kafčo,ale on ani není moc čas,doba je uspěchaná,já znám cestu tak akorát z práce domů a ráno zase do práce,v kanclu jsem zůstala sama ,takže tam věčně trčím dýl,protože se to nedá stihnout.Měj se krásně ..... a já jdu ještě na vosí hnízda,když mám konečně volný víkend
Obrázek uživatelky
profil
pořád je něco,viď,není chvíli klídek.
Píšeš o autě-já tento týden ,když jem dojela jeden den do práce,ta jsem zjistila,že mi někdo a asi nejspíš v Příbrami na parkovišti udělal šřám na dveřích a i je tam promáčnutý místo,ale aby tm nechal lístek aspoň se slovy "sorry",to ne.
Cukroví samozřejmě nějaké mám,ale je to míň ,než jindy.Já už to asi tolik neřeším,pro mě to stačí,pár kousků dostanou děti-ty dospěláci-Honza je ještě svobodný,ale moc toho sladkého nemusí/na rozdíl,když byl malý/ a Pavel,ten má na pečení manželku Smajlík, i když ona vánoční cukroví nepeče,tak trochu taky dostanou,ale snacha začla být protivná,furt se jí něco nelíbí,je nejchytřejší,všechno ví nejlíp,v některých situacích je až zlá.Letos si půjčila odemně formičky a pak za 2 dny začla kvůli blbosti štěkat a druhý den jsem měla formičky vrácené.
Víš co,já kvůli sobě péct nemusím,takže ....... a zdravotních problémů mám dost a jsem ráda,že vůbec funguju.
Já těch kamarádek taky zas tolik nemám,jsem v kontaktu s kámoškou
Obrázek uživatelky
profil
no,nějak se to seklo,prostředního syna odvezli s bolestí břicha do nemocnice a pak to byl slepák,ale ted´už snad dobrý.Neměla jsem na nic náladu,ale to je jedno,musím to dohnat a co nestihnu,tak to nebude,to nevadí,ten dárek pro něho mám,koupila jsem kameru do auta,vzpomnéla jsem si,že mu někdo klíčem auto poškrábal a jestli to bude fungovat jak píšou,tak to bude nahrávat i detekci pohybu kolem auta v klidu,uvidíme.
Cukroví nemám všechno,taky mě to přestává bavit,ale kvůli mladěmu musím,aby měl do školy na besídku,v sobotu mu je deset tak ještě malá oslava.Jedeme nakoupit do Loun,moc se mi tam líbí v obchodech,stále jsem nakupovala ve Slaněm a stále vše stejně,tak ještě maličkosti a nebudu to hrotit.
O tvé mamince jsem četla,moc hezké psaní,já neméla hezký vztah s mamkou,ale hodila jsem vše za hlavu a i když o mne neměla moc zájem,tak se snažím a je to lepší,já moc kamarádek nemám,jsem spíš uzavřená,dokážu pochopit jak ti mamka chybí,rodina je nejdůležitějsší a mamča obzvlášt´.
Obrázek uživatelky
profil
nemarodím,ale lítala jsem teď 2 dny po doktorech.
Napečeno něco málo mám-jen takovou tu klasiku : linecké,rohlíčky,banánky.....prostě ta klasika ,ještě budu dělat vosí hnízda,peču po pár kouscích,aby bylo něco na stoe,ale nějak mě to pečení baví čím dál míň.Dokud žila maminka,pekla jsem daleko víc,ona měla sladké moc ráda,ale bohužel tu již se mnou 3,5 rokou není a já se z toho do dneška nemohu nějak vzpamatovat,moc mi chybí.Teta - maminky sestra je o 13 let starší
a na svůj věk je čiperka- a zrovna včera jí bylo krásných 88 let.
A jak píšeš-voňavka-živé květy-taky jsem jí mamince -jako dítě kupovala a byla jsem štěstím bez sebe,že jsem mohla něco takového koupit.
Těším se na vánoční volné 3 dny,kdy mi nebude zvonit služebák,a bude snad chvíli klid.Co dárečky,máš už nakoupené?Tak se měj a zase písni.....
Obrázek uživatelky
profil

snad jsi v pořádku a nemarodíš a nebo máš hodně práce,to asi nejspíše ano, tak se drž a nezapomen´aspon´trochu odpočívat.
R.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj,
to máš pravdu,ono dnes ani něco malěho nestojí málo peněz,když jsem byla malá tak se mi dobře nakupovalo,měla jsem pár korun,vzpomínám,že jednou jsem mamce koupila živé květy jako vůni a byla jsem štěstím bez sebe,když si to rozbalovala.
Dnes se snad dostanu na cukroví a dodělám okna,mladý mi bude určitě pomáhat tak mi u toho není tak smutno.
K obědu játra a brambory,tak jdu na to.Přeji Ti klidný víkend
i když si psala,že máš takě to vánoční pečení,ahoj,jaké cukroví pečeš ty?
Obrázek uživatelky
profil
ahojky,
není jednoduché dospělákům koupit dáreček,který jim něco splní atd....
Ono by kupování nebylo možná až tak složité,ale když člověk počítá finance,je to horší.
Špatné asi také není koupit třeba dárkový poukaz do některého obchodu s oblečením ,nebo na koupi bot a tak- třeba i za ty 2000 co píšeš a sami si dětičky vyberou to,co se jim líbí.
A větičku,jéééé, to jsem si vždycky strašně přál Smajlík používaj i moje vnučátka Míša a Dominik Smajlík,Emička ještě néééé, ta se tak akorát začíná krásně nahlas smát

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles