Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Výchova dětí

Založila: Zuzka51

Je fakt, že dnes se vychovávají děti jinak, než za našich mladých let. Snad je to dobře, ale některé děti si ničeho neváží, protože mají téměř všechno.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Naprosto s Vámi souhlasím, nehledě na to že doba je strašně zlá.
Obrázek uživatelky
profil
Možná jsem to Zuzko již napsala. Nechápu, jak je možné, že jsou děti s aktovkami dopoledne ve vyučovacích hodinách vidět po městě, samotné..., né tak, že by měly nějakou aktivitu v rámci školy. To dříve neexistovalo. Jakmile viděli policajti dítě s aktovkou, které nebylo ve škole..., hned se to řešilo. Dneska?
V dnešní době nic.... .
A to, že jsou plné fast foody dětí školou povinných a nota bene s rodičemi, ve vyučovací době, to je také běžné...
Obrázek uživatelky
profil
mluvíš mi z duše, já jsem potřebovala jít do práce, měla jsem to v místě a nechtěla jsem o tuto práci přijít, tak jsem půl roku platila jedné paní za hlídání a nezbylo mi téměř nic, ale místo mi zůstalo až do důchodu. Takže jsem to musela řešit sama, nikdo mi nebyl schopen pomoci, rodiče byli v práci a babička od manžela nechtěla hlídat.
Obrázek uživatelky
profil
...normálně bych jí poslala někam....
Jako ano, babičkovat ok., ale né takhle...
Pokud by její příjem stál za to, tak si může zaplatit za hlídání-, ale i za výchovu
Jak píšeš, své děti jsi vychovala a nemáš žádnou povinnost se starat dále.
Synovi bylo téměř 5 měsíců, potřebovali jsme koupit televizi, která nám již po x letech odešla, měla jsem ji ještě po babičce. Mobilní tel. nebyly, ale když jsem měla a volala k rodičům z tel. budky, cca po hodině, co jsme odjeli MHD, tak byl kravál, kde jsme....
Obrázek uživatelky
profil
Zase jsem se tady objevila já. Co říkáte na to, že žena, které končí mateřská, si najde takovou práci, kdy je pořád v zahraničí a děti svěří do péče mateřské škole a babičkám. Jsem v takové situaci, kdy to tak aplikuje moje snacha. Moc se mi to nelíbí, přece já jsem si vychovala 2 děti a teď už bych měla mít klid a hlídat, jen když se mi to hodí, ne když se to hodí snaše. A nemůže přenést celou výchovu také na syna, který musí vydělávat a jezdí domů v 18 hodin. Chci si s ní promluvit, ale nevím, jak bude reagovat. Ona si prosazuje jen ty svoje názory a má dojem, že jsou správné. Zatím jsme měly dobré vztahy, nechci to pokazit, ale nevím, jak jí to vysvětlit, že my chceme také ještě žít a ze máme spoustu zdravotních problémů, kdy si potřebujeme oddechnout.
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že takové zlozvyky jsme měli i my. Děti se k tomu musí vést, aby dělaly, co je potřeba.
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den, děti mají hrozný nezvyk, že nezavírají víčko od zubní pasty, ta je pak všude s vysichá
Obrázek uživatelky
profil
Zrovna v pátek jsem byla svědkem toho, jak cca tak pětiletý kluk lezl sám do sedátka v nákupním vozíku. Ani nevím, zda tam sám vylezl, rozhodně to nebylo žádné dvouleté dítě. Pak ječel na hypermarketu, jako když ho berou na vidle. Zřejmě to byla babička, nebo teta, - koukala na něj, jak vříská a telefonovala... - no, co jsme dorazili, tak ječí..., no. Kluk nejevil nějaké známky postižení, vypadal naprosto v pořádku, ale jako v pořádku se nechoval. To byl takový výstup, že lidi kolem jen vrtěli hlavou.
Já bych ho z toho vozíku vytáhla, seřezala mu zadek se slovy ,- a tady se chytneš a půjdeš s námi a pokud né, tak tě odvezu klidně do lesa a nechám tě tam. Pardon za můj výlev, ale když jsem to viděla, tak jsem fakt nechápala.
Mám kamarádku, ta má postiženého bratra a i přes jeho mentální postižení poslouchal a poslouchá na slovo (už je dnes dospělý, ale odkázaný na rodiče). Nikdy jsem nezažila, že by se vztekal pro něco, nebo pro nic a že při jeho mentalitě na to měl svým způsobem "nárok
Obrázek uživatelky
profil
Dnes je to tak, že mladí si nejdříve chtějí vytvořit kariéru a pak mají teprve děti. V mnohých případech si raději pořídí pejska. Ono věnovat se dětem dá hodně zabrat a to se mladým děvčatům mnohdy nechce.
Obrázek uživatelky
profil
Je to tak. Když se maminka dítěti věnuje, nemusí se bát, že neposlechne. Už ví sama, jak se dítě v určitých situacích zachová. Přeji krásný večer.
« Předchozí   1   2   3  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice