Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Dovolená s rodinou syna

Založila: Lenuška54

Zdravím všechny.Syn mě pozval ať s ním, jeho přítelkyní a jejich 4letým synem o prázdninách jedu na dovolenou na Madeiru. Problém popíšu v příspěvku níže.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Zpětně mně vážně přijde že jsme si prostě ěly sednout a pokecat si. že jsem neměla v sobě ty věci dusit a domýšlet si věci a bylo by to... taky bylo důležité že ona i já jsme chtěly ten vztah spravit. to a ta komunikace.

na dovolené jsme byli na Kanárských ostrovech. Sama bych se tam nikdy nebyla schopná podívat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj,

to jsem moc ráda, že Vám společná dovolená vyšla. Na dovolené jste měli čas a klid si popovídat. Opravdu je vzájemná komunikace polovinou úspěchu.
A kdepak jste trávili dovolenou?
Obrázek uživatelky
profil
Tak doolená byla nakonec super! začátek trochu složitější, nechtěla jsem jim do ničeho mluvit ale syn pořád chtěl znát můj názor a špatně se to skloubovalo dohromady... Se snachou jsme si jeden večer po večeři sedly a všechno jsme si vyříkaly... a pak to bylo nejrásnějšch 10 dní co jsem zažila. Scnacha mi toho hodně povyprávěla o sobě a o mém synovi a jejich dítěti a najednou tomu všemu rozumím, tomu co jsem myslela že mi dělávala naschvál... všechno nakonec padá na tom, že spolu lidé nemluv. at už z jakéhokoliv důvodu.

mockrát vám všem děkuju za milá slova a že jste na mě myslely,. já myslela zase na vás a na to že mi věříte, že nakonec šechno spolu zvládneme. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přeji Vám, abyste si vše vyjasnily a bylo vše v pořádku. Já jsem pro svoji tchýni byla hodně let jen ona a moc si přála rozvod. Začala mě brát až v době, kdy už moc nemohla a ta uznávaná snacha za ní ani nejezdila, i když jí vychovala obě děti. Když potřebovala tchýně i tchán pomoc, tak jsem byla dobrá a babička dokonce řekla, že dřív byla hloupá, že byla na mně taková, ale víc jak 30 let ústrků se nedá zapomenout. Ale říká se, že o mrtvých jen dobře.
Já se zetěm vycházím dobře, od syna snacha zatím žádná není, tak snad to časem vyjde dobře i tam. Hlavně mladým do ničeho nemluvím, jak si co zařídí, tak to mají, jsou dospělí, i když se mi třeba někdy něco nelíbí, ale vzpomenu si, že jsem si taky vždy dělala podle svého a moje maminka se snažila vnucovat svůj názor, tak se mi to taky nelíbilo.
Obrázek uživatelky
profil
Moc Vám přeji, aby jste se usmířily a byla si pro snachu ta správná tchýně! Věř, že pro syna to bude ten nejlepší dárek. A hlavně si užijte všichni krásnou dovolenou !!
Dej nám pak prosím vědět, zda vše dopadlo o.k. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem stejného názoru jako diskutující ženy.Určitě vše dopadne na výbornou.Někdy ta cesta k porozumění se hledá zdlouhavě.Podle reakcí od vašeho syna má snacha zájem na přátelství.
Přeji vám krásnou dovolenou a ať vše proběhne k oboustranné spokojenosti.
Obrázek uživatelky
profil
Mockrát vám všem děkuju za reakce. Synova přítelkyně se možná vážně snaží o smír Smajlík

vopis: Úplně na začátku jejich vztahu mezi námi proběhlo nedorozumění, bavily jsme se spolu o jedné záležitosti a já aniž bych věděla, jsem mluvila ošklivě o něčem, co se jí stalo... od té doby si ona asi myslí, že o ní mám špatné mínění, že jí pohrdám. Když mi pak syn před rokem řekl o její minulosti, tak mi to došlo. Protože od té doby ona byla jak vyměněná. Dotkla jsem se jí, byla jsem krutá Smajlík Pokusila jsem se jí párkrát omluvit ale to téma není takové o kterém se bavíte před vnoučkem a když už byla příležitost, tak jsem byla srab.

dědková: děkuju, udělám to tak. Asi jsem potřebovala někoho kdo by mě k tomu dokopl.

Kajana: je to hezké, my máme se synem dobrý vztah, byli jsme na všechno sami a on byl vždycky skvělý syn Smajlík

Jakaz: probrala jsem se synem, několikrát mě ujišťoval, že přítelkyně souhlasí, dokonce prý plánuje společný výlet do botanické zahrady protože ví že miluju květiny **18*
Obrázek uživatelky
profil
Přesně, jak píše Dědková, pozvání bych přijala. Třeba je to od přítelkyně syna ten pověstný krůček ke smíření.
Z tvého psaní jsem nevyčetla, podle čeho usuzuješ, že tě nemá ráda. Vzhledem k tomu, že ji chválíš, tak předpokládám, že si ji nic neprovedla, aby tě z jakýchkoli důvodů neměla ráda.
Určitě to musí mrzet i tvého syna
Obrázek uživatelky
profil
jela bych, užívala si moře a vnoučka, a třebas se najde i chvilka na popovídání a vysvětlení
Obrázek uživatelky
profil
Ono se lehce radí Lenuško,když člověk není v té situaci. Nejlepší by bylo se zeptat jí jestli jí to bude vadit,protože jestli spolu nevycházíte,tak dovolená bude peklo. Jinak je to od syna moc hezké,že maminku chce vzít na dovolenou,aby se někam podívala a užila si moře,sluníčko Smajlík
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles