Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Diskuze
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Děti a Rodina

Obrázek pro téma Děti a Rodina

Čo má váš pes rád a čo, naopak, nie?

Založila: karkulka48

Psi miláčikovia patria do rodiny - nie?! Preto som to vložila tu. Ako ľudia, tak aj ony majú svoje vrtochy /niečo sa im páči, niečo nie, trucujú, vedia však aj milo prekvapiť/. Podeľte sa o to.
?

Obnovit stránku - tato funkce umožňuje znovunačíst stránku a aktualizovat tak poslední příspěvky

 

Přidat do oblíbených - tímto tlačítkem přidáte diskuzi mezi své oblíbené odkazy, na které můžete kdykoli vstoupit v levém sloupci, pod Vaší přezdívkou

 

Právě jsou online - po kliknutí uvidíte uživatelky, které jsou právě v dané diskuzi

 

Upravit diskuzi (nabídku vidí jen autor diskuze) - zde je možnost změnit popisek diskuze nebo změnit diskuzi na zaheslovanou, případně zaheslovanou diskuzi změnit na nezaheslovanou

 

Zakázaní uživatelé (nabídku vidí jen autor diskuze) - tato funkce umožňuje zakázat přistup uživatelkám, které autorka v diskuzi nechce. Zaroveň je možnost zakázaným uživatelkám vstup opět povolit.
 

OBNOVIT Obnovit stránku
*   Přidat do oblíbených
OBNOVIT Právě jsou online (0)
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Nase zlato je pittbul..a jmenuje se Rusty..je to jeste rocni stene - ale je uzasnej..Smajlík) jsem rada ze ho mame - ikdyz je to velkej straspytel a hroznej gaucakSmajlík)

ale co ma rad? vsechno co nevoni psem..Smajlík ci-li granule ty moc ne..ovsem maso nebo parky..ci dokonce i omacka, buchta to by jedl po kilech..Smajlík - ovsem to mu nedavame takze ma smuluSmajlík) jen u partnerovejch rodicu se mu toho dostava az az.
pak ma rad pobyt na zahrade a nebo v posteli - kdo rika ze pittbulove potrebuji hodne pohybu kecaSmajlík) - trochu se na zahrade sice probehne ale pak si lehne a lezi a leziSmajlík)
vzdycky nas ale dokaze prekvapit jako by nam rozumel..mluvime s nim jako s clovekem - a on vzdycky kyve hlavickou jako by vedel co a jakSmajlík)
taky vzdycky ceka kolem osme vecer u vrat - to je doba kdy se vraci panicek - a on ji bezpecne poznaSmajlík)
jen s malou ho nemuzeme nechavat osamote..- ne ze by ji neco udelal - je moc hodnej - ale jednou byla tak oslintana az hruzaSmajlík - tad lizeSmajlík) ale nikdy nic nerozkousal!Je to zlatoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Včera mal môj miláčik meniny. Volá sa Bady, no já ho volám aj Kubo, čiže Jakub. Hlavne vtedy, keď nepočúva. Jeho pôvodný majiteľ bol Kubo a mne sa i páči to meno. Ináč Bady počúva na hocijaké, hlavne keď ide o jedlo. Kúpila som mu salámu - mal radosť. Strašne rád čaká ráno pri dverách kedy otvorím. To ak nie sú ďalej v byte zatvorené dvere pobehá ako výchor všade a všetko skontroluje. Potom už čaká pri stole čo bude na raňajky a či sa mu niečo ujde. Manžel ho rozmaznáva keksíkami, ja sa podelím s rohlíkom. Manžel pred jeho príchodom k nám tvrdil, že psa áno, ale len keď bude vonku a teraz? To by ste mali vidieť. "Srdce zmäklo!" Je členom rodiny, ako malé roztopašné dieťa.
Obrázek uživatelky
profil
Bm68 mi připomněla,my když jedeme na zahrádku,což je asi 1,5 km za městem tak v určitých zatáčkách,pod mostem atd. už štěká,řve a vykládá"wauwauwau" já ji sekunduji,můj muž na nás řve ať jsme ticho,ale my dvě z toho máme srandu,tak dojíždíme na zahrádku.
Anebo jedeme k jedné z dcer,do Hustopeč nad Bečvou,už v Kelči,když jedeme bokem,ani ne po hlavní,Míša řve jak najatá,ví kam jede.
A tak je to všude, kde už jednou či vícekrát byla,prostě ten radar tam je.
Obrázek uživatelky
profil
já psa nemám,ale naši mladí mají takového bílého chlupáče - kotonka (Cotton de Tuleár), tak ho občas hlídám. Ten je na vrcholu blaha, když se všichni sejdeme a sednem si kolem stolu, on je pod stolem a všem nám láskyplně olizuje nohy. A žasnu, jaký má radar (to asi všichni pejskové). Je rád na naší zahrádce, ale to bývá málokdy, protože je tam jen kousek trávníčku a on skáče v zelenině a vše pohrabe a rozmetá. Když ho tam vezeme, sedí v autě na podlážce, ale v určitém momentě pozná,kam jedeme, vylítne, packy na okno a je hrozně vzrušený a už se děsně těší, přesto, že máme ještě půl km cesty.
Obrázek uživatelky
profil
Bady sa rád hrá s loptou. Len čo som na záhrade a sadnem si, že si oddýchnem, už hľadá kde je lopta - tá najväšia, mierne vyfučaná a tlačí sa s ňou k mojim nohám, aby som mu ju zobrala a hodila do diaľky. Potom letí ako výchor a donáša mi ju. Keď ho to už nebaví kusne do nej a trepe doprava, doľava s ňou až do úmoru. Potom smädný pije dažďovú vodu z vedra spod odkvapu /chlórovanú neľúbi/ div sa neupije. Iný zážitok nabudúce! A čo vaši mazlíčkovia?
Obrázek uživatelky
profil
no, určitě není nic hezkého, když sousedi žalují kvůli štěkání. a je moc dobře, že jste si zvykli prostě se zařídit tak, že musí jít všade s vámi. je mi jasné, že to vždy není jednoduché. ale mám kamarádku, která bydlí v bytovce vedle ženské, co má nevychovaného šíleného čokla, který imrvére štěká, když ho nechá doma samotného. pořád lítá někde po doktorech, po kamarádkách, po výletech na dva dny za kamarádkama a pes je doma imrvére sám a štěká. a ta má kamarádka má malé miminko. x-krát za ní byla, že to takhle opravdu nejde, protože je pes budí ve dne v noci, malý se nevyspí a je nevrlý, manžel se nevyspí do práce... a ona prostě nic. (samozřejmě to nevadí jen té mé kamarádce - za tou ženskou byla už půlka bytovky) tak holt to došlo až tak daleko, že už za ní vůbec nechoděj, ale rovnou podávají stížnost na úřadě (jsou to městské byty). a také jsou po městě za zrůdy, že kvůli pejskovi bonzují - ale co mají dělat?...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
měli jsme kdysi, když jsem byla v pubertě, psa, který nesnášel blond lidi - jedna blond kamarádka ho hrozně trápila, kdykoli se k nám dostala (pořád mu zkoumala uši a chtěla se mu koukat na zuby a sahala mu na čumák, brala mu misku se žrádlem... ). jeho to jednoho dne přestalo bavit a ňafnul jí. a od té doby jakmile měl někdo blond vlasy, neměl u něj šanci. kdokoli blond k nám přišel, musel být od psa separovaný, protože okamžitě kousal...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
naše třetí fenka,jezevčice Míša,12 let,nechce být sama doma,"brečí",a sousedi žalují.Všude tedy musíme s ní,nebo jeden doma.To je dost negativní moment.Ale zvykli jsme si.Pak má zvyky.
Jeden z nás zůstává ráno v posteli,zůstává i ona a hlídá,dokud neslezou z postele všichni.Byť by to bylo celý den/třeba nemoc/.
Nebo leží jeden v posteli,třeba po obědě a druhý se k němu blíží,Míša odněkud přiletí a už blafe a jde po tobě.Nedovolí nám se dotknout.
Sedneme někdo do křesla k počítači a Míša se okamžitě tlačí za nás a dovede tam sedět,dokud se někdo na delší dobu z křesla nevytratí.
Sedneme na gauč oba,ona se okamžitě dere nahoru a usadí se mezi nás.
Nebo moc dobře si pamatuje,kdo jí co kdy dal, třeba piškot nebo masíčko.K tomu se pak má.Štěká na lidi s holí.
Fenka nám stárne,už má bílý čumák,ta před ní to ve 14ti neměla,a také má nádorek,no snažíme se,aby vydržela co nejdéle.
Veterináře také miluje,před veterinou vyrazí a pádí co může do ordinace...také tam dostane granulku.
Mějte zážitky.
Obrázek uživatelky
profil
nesnáší souseda, který ho dráždil ( možná ještě dráždí když nejsme doma) a který ubližuje i nám. Je to jediný člověk, od kterého psa nelze odvolat - ještě že máme bytelnej plot.Kdyby po mně střílel prakem, taky bych ho chtěla kousnout do pr...( sousedovi je přes 60 let)
Obrázek uživatelky
profil
Náš pes odkedy sa stretol v noci s ježkom /po pichľavej skúsenosti/ breše na všetko čo sa mu podobá: na loptu, na smrekovú šišku, na kefu na čistenie komínov ... Od malička obľubuje mrkvu, ale iba na kolieska narezanú. Celú nechá tak. Nemá rád vodu a dokáže sa dlho hnevať keď ho olejem - trucuje a neobmäkčím ho ani kostičkou, či keksíkom. Keď mu dávam žrať skáče do výšky a pritom sa otočí o 360 stupňov. Hotový klaun.
« Předchozí   1   2  Následující » 

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice